Zavese sa LED svetlima, zvuči primamljivo zar ne?!

Ništa ne transformiše prostor kao pravo osvetljenje. Sveće, svetiljke na žici, sijalice i lampioni ulepšavaju ambijent i unose toplinu u unutrašnjost prostora. Providne zavese sa LED svetlima su jednostavno neverovatne! Ali to je ono što se dešava kada se spoje tkanine i svetlo – nastaje magija.

Baumann, švajcarska tekstilna kompanija je u kombinaciji sa zatamnjenim svetlima u tkanini stvorila nešto što bi se moglo nazvati skultpurom svetlosti.

Zavese sa LED svetlima
Slika 2 – Zavese sa LED svetlima

Sistem osvetljenja

Jačina sjaja svetla, odsjaja ili treperenje, zavise od Vaših želja. Integrisani trakasti provodnici i elementi LED osvetljenja stvaraju “svetlosni obrazac” na tri različita nivoa intenziteta. Dostupna su dva različita stila: gusta ili transparentna tkanina – svaka u tri boje u rasponu od bele do boje drvenog uglja. Obe vrste tkanina su, pre svega, poliester, jedan slobodno pada, a drugi se može oblikovati.

Providne zavese sa LED svetlima
Slika 3 – Providne zavese sa LED svetlima

Koji god da izaberete, nećete pogrešiti, jer ovo spajanje svetlosti i tkanine je zaista posebna inovacija!

Prijatniji prostor u kući

Ulepšajte unutrašnjost Vašeg doma sa svetlećim zavesama i biće i Vama prijatnije. Odlične su za pokrivanje velikih površina. Osim za specijalne svečanosti, poput proslava, venčanja, rođendana, možete svakodnevno uživati u njima i učiniti svaki dan posebnim!

Igra svetla u Vašem prostoru
Slika 4 – Igra svetla u Vašem prostoru

Zavese sa LED svetlima predstavljaju dramatičan način da se “oboji” pozadina, odnosno, podloga nekog dešavanja ili praznika. Sa jednim utikačem, prostor se lako pretvori u šarmantan i veoma prijatan ambijent.