Zavese i garnišne Zavese sa LED svetlima, zvuči primamljivo zar ne?!

Zavese sa LED svetlima, zvuči primamljivo zar ne?!

Elegantna LED zavesa za razne svečanosti0

Ništa ne transformiše prostor kao pravo osvetljenje. Sveće, svetiljke na žici, sijalice i lampioni ulepšavaju ambijent i unose toplinu u unutrašnjost prostora. Providne zavese sa LED svetlima su jednostavno neverovatne! Ali to je ono što se dešava kada se spoje tkanine i svetlo – nastaje magija.

Baumann, švajcarska tekstilna kompanija je u kombinaciji sa zatamnjenim svetlima u tkanini stvorila nešto što bi se moglo nazvati skultpurom svetlosti.

Zavese sa LED svetlima
Slika 2 – Zavese sa LED svetlima

Sistem osvetljenja

Jačina sjaja svetla, odsjaja ili treperenje, zavise od Vaših želja. Integrisani trakasti provodnici i elementi LED osvetljenja stvaraju “svetlosni obrazac” na tri različita nivoa intenziteta. Dostupna su dva različita stila: gusta ili transparentna tkanina – svaka u tri boje u rasponu od bele do boje drvenog uglja. Obe vrste tkanina su, pre svega, poliester, jedan slobodno pada, a drugi se može oblikovati.

Providne zavese sa LED svetlima
Slika 3 – Providne zavese sa LED svetlima

Koji god da izaberete, nećete pogrešiti, jer ovo spajanje svetlosti i tkanine je zaista posebna inovacija!

Prijatniji prostor u kući

Ulepšajte unutrašnjost Vašeg doma sa svetlećim zavesama i biće i Vama prijatnije. Odlične su za pokrivanje velikih površina. Osim za specijalne svečanosti, poput proslava, venčanja, rođendana, možete svakodnevno uživati u njima i učiniti svaki dan posebnim!

Igra svetla u Vašem prostoru
Slika 4 – Igra svetla u Vašem prostoru

Zavese sa LED svetlima predstavljaju dramatičan način da se “oboji” pozadina, odnosno, podloga nekog dešavanja ili praznika. Sa jednim utikačem, prostor se lako pretvori u šarmantan i veoma prijatan ambijent.

Prethodni tekstDa li dovoljno verujete svojim očima?
Sledeći tekstLunatronik d.o.o. – Vrhunski GSM/GPRS/LAN sistemi za daljinsku kontrolu GREJANJA i UŠTEDU ENERGIJE – Jablotron