Svetlosne zavese za prozor

Roletne imaju lopatice ili noževe koji se otvaraju, tako da se može kontrolisati količina svetlosti koja dolazi iznutra.  Zavese su uvek lepa prozorska dekoracija.

Svetlosne zavese doprinose magičnosti ambijenta

Svetlosne zavese su inovativni proizvod koji osvetljava prostor, a proizveden je od strane Sensing Tex-a, kompanije koja okuplja sve tradicionalno sa elementima avangarde. Svojim toplim i suptilnim osvetljenjem, svetlosna zavesa konstruiše intimnu atmosferu koja se može prilagoditi svakoj vrsti prostora.

Izgled hodnika sa svetlosnim zavesama
Slika 2 – Izgled hodnika sa svetlosnim zavesama

Svetlosna zavesa zasnovana je na inovativnoj i originalnoj tehnologiji koju koristi Luminous Tex. Od ovih optičkih vlakana tkanine mogu se napraviti zavese bilo kog oblika i dizajna. Vlakna svetle na jednom ili oba kraja, zahvaljujući LED izvorima svetlosti, koji mogu biti kontrolisani naprednim kontrolnim sistemima: senzorima, daljinskim upravljačima i / ili aplikacijama u obliku tableta i smart telefona. Sam proizvod postaje nova dekorativna rasveta.

LED osvetljenja u samom materijalu
Slika 3 – LED osvetljenja u samom materijalu

Svetlosni zavesa kombinuje tradiciju i savremenost u enterijeru. One su poput klasičnih zavesa preko dana, a interaktivne zavese sa svetlosnim efektima, noću. Savršene su za stvaranje pametnog ambijenta koji deluje na prisustvo ljudi.

Uzorak svetlećeg materijala
Slika 4 – Uzorak svetlećeg materijala

Svetlosa zavesa je novi način da se osvetle i ukrase jedinstveni prostori.

Kontrola zavesa

Većina zavesa mogu biti motorizovane. Metode motorizacije daljinskim upravljačem su različite, poput samih proizvoda. Neki sistemi rade sa baterijama, drugi koriste struju iz domaćinstva, a neki koriste obe opcije. Osim toga, mnogi motorizovani proizvodi mogu biti deo sofisticiranog automatskog sistema.

Prethodni tekstKupovina 100% udela kompanije “Glass Systems” grupe
Sledeći tekstPostavljanje vazdušnih zavesa