Marketing

Marketing

Čime se bavimo

“PROZORI&VRATA” je specijalizovani građevinski časopis koji se stručno bavi PVC, drvenom i ALU stolarijom, fasadama, okovima, staklom, zavesama, bravarijom. Nastao je 2012. godine kao odgovor na potrebe jednog dela građevinarskog sektora. Prema našim istraživanjima svaki broj časopisa “PROZORI&VRATA”, dospe u ruke preko 30.000 čitalaca, a mesečno nas preko našeg portala www.prozorivrata.com čita preko 75.000 posetilaca.

Struktura čitalaca - časopis PROZORI&VRATA

Naše vrednosti

Časopis izlazi 4 puta godišnje. Preko Pošte Srbije distribuiramo ceo tiraž na pažljivo odabrane adrese, dok na sajmovima Građevinarstva i Nameštaja u Beogradu, gde imamo svoj izložbeni prostor, štampamo časopis u povećanom tiražu, a deo dostavljamo svim izlagačima i posetiocima našeg štanda. Časopis potpuno besplatno dostavljamo preko Pošte Srbije na skoro 5.000 adresa, a ciljna grupa su nam:

Ciljna grupa - časopis PROZORI&VRATA

Dinamika izlaženja

  • Izdanje za FEBRUAR – 05. februar
  • Izdanje za MAJ – 15. april
  • Izdanje za AVGUST – 05. avgust
  • Izdanje za NOVEMBAR – 05. novembar
časopis Prozori&Vrata broj 28, maj 2019
časopis Prozori&Vrata broj 28, maj 2019

Ono što nas izdvaja

Ono što nas izdvajaČasopis se još izdvaja po dimenzijama (23x31cm) i po kvalitetu štampe, gramaži papira (300g/m² korice i 115g/m² unutrašnji listovi). “PROZORI&VRATA” imaju minimum 128 strana, a kvalitet grafičkog dizajna i pripreme postavlja ovo izdanje na jedno od vodećih mesta, kada su u pitanju slični časopisi, dok nas način obrade tema i pristup poslu čini jedinstvenim u Srbiji i regionu.

Dodatne mogućnosti

  • INSERTACIJA – Mogućnost insertacije vašeg reklamnog materijala u časopis
  • NEWSLETTER – Izrada i slanje personalizovanog newslettera na našu bazu email adresa
  • FB – Promocija Vaših proizvoda i usluga na našoj FB stranici

Regionalno izdanje časopisa

Regionalno izdanje časopisaOd pre četiri godine, naše izdanje za hrvatsko govorno područje, doživelo je sličnu sudbinu. Već renomiran časopis, plasiran je i u Hrvatskoj i za vrlo kratko vreme dobio poverenje kompanija i stručne javnosti u ovoj zemlji. Časopis “PROZORI&VRATA” je prošle godine u oba svoja izdanja, i zvanično postao medijski partner Instituta IFT Rosenheim iz Nemačke.

Saradnja

SaradnjaUkoliko se bavite prozorima, vratima, ALU i PVC sistemima, drvenom stolarijom, fasadama ili bravarijom na bilo koji način, prisustvo u istoimenom časopisu je logičan izbor jer smo na jednom mestu okupili vodeća preduzeća iz ove oblasti, a ciljna grupa koja dobija časopis na adrese je pažljivo odabrana kako bi zadovoljili Vaše potrebe za efikasnom promocijom.

World Wide Web

World Wide WebU ovom momentu na sajt www.prozorivrata.com ulazi mesečno preko 75.000 potecijalnih kupaca Vaših proizvoda i korisnika Vaših usluga, od čega skoro 90% posetilaca dolazi preko pretraživača, zbog toga što smo visoko pozicionirani na google-u. Ono što je specifično za naš časopis je da smo jedan od retkih koji se može listati i na mobilnim uređajima na našoj internet stranici.

PAKET promocija vaše kompanije u časopisu “PROZORI&VRATA” i na web stranici www.prozorivrata.com

• Predložene opcije su najčešći izbor naših dugogodišnjih klijenata i pokazale su se kao najefektniji vid promocije

Paket oglašavanja - časopis PROZORI&VRATA Paket oglašavanja - časopis PROZORI&VRATA Paket oglašavanja - časopis PROZORI&VRATA

Specijalni zahtevi

  • Specijalno pozicioniranje oglasa – 20% na cenu oglasa
  • Agencijski popust – 15% na cenu oglasa
  • Grafičko rešenje oglasa ili banera – ne naplaćuje se dodatno

Časopis “PROZORI&VRATA”
Izdavač: Agencija MARKETING PRESS
Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad
tel.: +381 21 63 33 824
mob: +381 64 64 62 980
redakcija@prozorivrata.com
www.prozorivrata.com