Zavese i garnišne Najlepše zavese za vaše kupatilo

Najlepše zavese za vaše kupatilo

Zavese za kupatilo - cvetni motivi

Kupatilo je mesto u našem domu koje posećujemo svakodnevno i u kojem provodimo određeni deo dana. Zbog toga, kupatilo uvek treba da nam bude lepo i prijatno. Treba ga redovno održavati, čistiti i držati urednim. Ponekad možda treba ofarbati zidove, promeniti pločice, zameniti staru slavinu, dodati novo ogledalo ili ubaciti neku dekoraciju.

Ombre zavesa za tuširanje

Ukoliko pogledate stilove zavesa za tuširanje, imate dva izbora: dosadan i dosadniji. Iako je lakše pronaći kupatilsku galanteriju u savremenijim, geometrijskim oblicima, možda je vreme da se obratite online izvorima, ukoliko i dalje tražite jedinstvenu opciju za kupatilo.

Zavese za kupatilo - Ombre tehnika
Zavese za kupatilo – Ombre tehnika
Zavese za kupatilo - Ombre tehnika
Zavese za kupatilo – Ombre tehnika

Odabir jedne od prelepih zavesa za tuširanje, naglasiće i najneutralnije kupatilo. Za početak, može biti posebno težak zadatak da se pronađe ljubičasta zavesu za tuš koja nije previše slatka ni previše tradicionalna.

Zavesa sa oktopodom

Elegantna, jedinstvena hobotnica zavesa istaćiće svako kupatilo. Zavesa sa motivima ribe u boho stilu dovoljno je razigrana da se dopadne svakom detetu, a s druge strane, dovoljno je sofisticirana za goste.

Originalne zavese za kupatilo
Originalne zavese za kupatilo

Cvetni dezeni

Floralni motivi na zavesama učiniće monotono belo ili sivo kupatilo živim, romantičnim i prijatnijim.

Moderne zavese na prugice mogu se naći u tirkiznoj, crnoj i sivoj boji. Međutim, svetla i vesela žuta zavesa sigurno će zasenitii potpuno belo kupatilo i uneti malo sunca i prirodnog svetla.

Zavese za kupatilo - Jelen
Zavese za kupatilo – Jelen
Zavese za kupatilo
Zavese za kupatilo – cvetni motivi

Neutralne boje na cvetnim detaljima ove zavese i crno-bele horizontalne trake naglašavaju ženstvenost, čineći kupatilo lepim kompromisom između muškaraca i žena koje ga dele.

Postoje tipovi zavesa za koje želimo odvojiti više novca jer su mnogo lepe, originalne, jedinstvene i unikatne. Takve zavese doneće novi izgled Vašem kupatilu.

Prethodni tekstEkološka kuća izgrađena oko vertikalne bašte
Sledeći tekstJednostavno lepi prozori – GEALAN-KUBUS®