Časopis „Prozori+Vrata“ kao regionalni brend

Ideja da pokrenemo časopis “Prozori+Vrata” i portal www.prozorivrata.com je nastala krajem 2011. godine. Shvatili smo koliko je tematika kojom ćemo se baviti jedan širok i veoma bitan segment građevinarstava, enterijera i eksterijera i da ima nedovoljno medijske pažnje. Konačno, došli smo do zaključka da na našem tržištu nedostaje jedan časopis i stručni portal koji će pokriti ovu tematiku.

Časopis u samom početku stiže na adrese u Srbiji. Hrvatsko izdanje smo pokrenuli preko firme Media Construction j.d.o.o. iz Zagreba u 2016. godini sa idejom da časopis preraste u regionalni brend.

www.prozorivrata.com na tabletu
www.prozorivrata.com na tabletu

E sada, nadamo se da ste zadovoljni prvo činjenicom da postoji časopis kao i portal koji će se baviti vašom delatnošću na jedan specifičan način, a isto tako se nadamo da ste zadovoljni kako vizuelnim identitetom časopisa „Prozori+Vrata“ tako i portalom www.prozorivrata.com koji su u svojoj desetoj godini postojanja doživeli potpuni redizajn, a časopisu je promenjen format i kompletan dizajn.

Časopis Prozori+VrataProzori, vrata, pvc i alumijumski sistemi, drvena stolarija, okovi, fasade, stakla, zavese, bravarija – sve su to teme kojima se bavimo u časopisu i na portalu i to na jedan drugačiji način.

Trudićemo se da strukovno odgovorimo na vaše zahteve i na vaša očekivanja, a isto tako ćemo kada je vizuelni deo časopisa i portala pokušati da budemo u skladu sa svetskim trendovima. Sigurno i vi mislite da se vašoj delatnosti ne posvećuje dovoljno medijske pažnje, dovoljno pažnje od strane arhitekata, investitora i krajnjih korisnika vaših proizvoda i usluga.

Časopis Prozori+Vrata
Časopis Prozori+Vrata

Smeta vam što se sve manje pažnje obraća na kvalitet i što je u vašoj delatnosti sve više onih koji to rade na jedan poluprofesionalan način. Nervira vas što se pojedinci rukovode isključivo cenom bez obzira što krajnje posledice mogu biti negativne. Mi smo tu da to ispravimo, da vam kroz medijski prostor (štampani i elektronski) ustupimo dovoljno prostora i da vaše informacije i zapažanja prosledimo na adrese onih koji mogu doprineti da se konačno i struka poštuje.

Ono što je najvažnije za vas je da je ovaj primerak besplatan za pravna lica.

Prijavom na telefone redakcije +381 21 6 333 824, ili putem elektronske pošte bićete stavljeni na našu listu i dobijaćete svaki naredni broj.

Takođe, mi ćemo se truditi da ciljna grupa koja će dobijati časopis „Prozori+Vrata“ bude baš ona koja je interesantna proizvođačima i distributerima stolarije, zavesa, fasada, okova… dakle, ideja nam je da napravimo jedan krug u kojem će svima biti u interesu da ovaj časopis i portal postoji i da preko njega jedni drugima plasiramo informacije od značaja i to na obostrano zadovoljstvo.

Verujem da ćete prepoznati našu misiju i da ćemo zajedničkim snagama i sigurnim koracima napraviti časopis i portal za respekt. Mi smo napravili prvi korak ka vama…