Pretplata na časopis Prozori + Vrata

Prozori + Vrata pretplata

  • Prozori + vrata
    izlazi 4x godišnje (februar, maj, avgust i novembar)
  • broj stranica : 152+
  • dimenzije časopisa : 23×27 cm
  • papir : 300 g/m² korice i 120 g/m² unutrašnji listovi

Pretplata na časopis PROZORI + VRATA

4 izdanja za 12 meseci *2800.00 RSD (sa PDV-om)

Časopis „Prozori+Vrata“ izdaje se već dugi niz godina i čini se kao kvalitetan izvor informacija za one koji se bave proizvodnjom, ugradnjom i prodajom prozora i vrata. Časopis pruža korisne informacije o novim proizvodima, trendovima i tehnologijama u tom sektoru, kao i o poslovnim praksama.

Web stranica www.prozorivrata.com i B2B časopis „Prozori+Vrata“ su vredan izvor informacija o proizvodnji i ugradnji prozora i vrata, kao i o trendovima i novim tehnologijama u tom sektoru.

U časopisu se nalaze informacije o različitim vrstama prozora i vrata, materijalima i karakteristikama, što bi moglo biti korisno za one koji traže informacije pre kupovine. Takođe, na sajtu se nalaze i saveti za ugradnju i održavanje prozora i vrata. Konstantno podizanje kvaliteta i predan rad na svakom izdanju doveli su nas do činjenice da smo iz godine u godinu sve popularniji kod stručne javnosti i da se naše izdanje traži sve više. Arhitekte, inženjeri, projektanti, investitori, izvođači radova, proizvođači PVC, ALU i drvene stolarije, fasada i stakla, građevinske kompanije i svi drugi koji se bave nekom od grana građevine su sve više zainteresovani za naš sadržaj i svakodnevno nam stižu upiti za dostavu časopisa na njihove adrese.

Ukoliko želite da se pretplatite i na naša druga izdanja ili sve časopise, to možete uraditi na sledećem linku : Pretplata na časopise