Odaberite zavese u boji koja će Vam uneti radost u dom

Sunce žuta

Žuta je najsvetlija boja duge, stvara osećaj nade, sreće, mudrosti i optizma. Ovaj ton je topla osnovna boja koja se ne dobija mešavinovim drugih, stoga izaziva veoma jake emocije. Sa sposobnošću da bez imalo muke oraspoloži naš dan, žuta je popularan izbor kada su u pitanju boje za naš dom. Probajte da ukomponujete žute zavese u vaš dom, i pustite sunce da obasja prostoriju.

Žuta je najsvetlija boja duge, stvara osećaj nade, sreće, mudrosti i optizma

Zanosna crvena

Crvena će odmah privući vaš pogled, ona nas čini uzbuđenima, i srce počinje brže da kuca. Kao vatrena lopta, crvena nam daje svetlost u kojoj ćemo uživati.

Crvena daje osežaj bezbednosti, sigurnosti i jačine

Dodati samo jedan detalj crvene boje u enterijer, ne treba da bude rezervisano samo za praznike. Ona daje dubinu prostoru, iskoristite crveni patern na zavesama. Crvena daje osežaj bezbednosti, sigurnosti i jačine.

Narandžasta za zaljubljivanje

Kada sunce zalazi i dan se približava kraju, nebo je ipunjeno mnogim nijansama žute i narandžaste. Sklapanjem energije crvene boje i srećne žute, narandžasta će učiniti da se osećate kao na sedmom nebu.

Preporučujemo šarene zavese, koje će malo podeliti proctor, ili koristite pun ton narandžaste boje

Ova boja izaziva i kada se koristi pravilno može značajno da istakne vaš dom. Kada se pripremate da unesete ovu boju u vaš dom, preporučujemo šarene zavese, koje će malo podeliti proctor, ili koristite pun ton narandžaste boje.

Ova boja izaziva i kada se koristi pravilno može značajno da istakne vaš dom

Jarko plava

Sunčani dani naravno nisu potpuni bez plavetnila neba koje naziremo iza belih oblaka. Plava je boja koja deluje umirujuće, koja nam uliva poverenje i lojalnost, ispunjavajući dom komforom.

Sunčani dani naravno nisu potpuni bez plavetnila neba koje naziremo iza belih oblaka

Ukoliko želite da unesete boju u vaš dom, plava je odličan izbor, jer vas nikad neće opteretiti. Dezen kombinacije plave i bele boje je najbolji izbor koji će prostoriji dati baš taj sjaj kojem ste težili.

 Dezen kombinacije plave i bele boje je najbolji izbor koji će prostoriji dati baš taj sjaj kojem ste težili

Sjajno zelena

Dok gledate u nebo, vaš pogled često hvata i zeleni spektar lišća kroz koje se probijaju sunčevi zraci. Zelena predstavlja rast, balans i obnovu, zelena boje trave će u vaš dom uneti osmeh koji samo dete zna da pruži, radost iskrenu.

Zelena predstavlja rast, balans i obnovu

Među neutralne boje vase prostorije dodajte ove zelene draperije uz zemljane tonove zastora. Zelena nam dolazi u mnogo različitih tonova, od duboke zelene šume do svetlo žuto-zelenog limuna. Ovom bojom unosite dah prirode u vaš dom.

Zelenom bojom unosite dah prirode u vaš dom

Zavese, draperije, šalukatre, zastori…. Najlakši su način da unesete boju u vašu kuhinju, kupatilo, dnevnu ili spavaću sobu. Ukomponujte različite dezene prema potrebama i željama, krenite ka snažnim bojama koje će ulepšati vaš dom svakako.

blindsgalore.com