Predstavljamo vam My Windows – Inovativnu platformu kompanije alumil koja olakšava proces kupovine aluminijumskih prozora i vrata

Alumil kompanija, jedan od lidera u proizvodnji inovativnih aluminijumskih arhitektonskih sistema, sa ponosom predstavlja svoju najnoviju inovativnu platformu My Windows. Kreirana je sa ciljem da krajnim korisnicima omogući da brzo i jednostavno dobiju ponudu za izradu i ugradnju prozora i vrata od pouzdanih izvođača radova sa kojima Alumil sarađuje.

Kako funkcioniše My Windows platforma?

My Windows – Inovativnu platformu kompanije alumil koja olakšava proces kupovine aluminijumskih prozora i vrata
foto: Alumil

U tri jednostavna koraka, korisnici mogu poslati zahtev za ponudu preko My Windows platfrome. Prvo, biraju željeni sistem i unose potrebnu količinu, zatim specificiraju da li je u pitanju novogradnja ili renoviranje objekta, te određuju vremenski okvir za ugradnju. Nakon što su detalji popunjeni podaci o sistemu i ugradnji, u drugom koraku korisnici unose svoje kontakt podatke. U trećem koraku, korisnik bira nekog od izvođača radova nakon čega se šalje zahtev. Izvođač radova obrađuje upit i dostavlja korisnicima konkretne ponude.

Izbor novih sistema prozora i vrata za objekte predstavlja značajnu investiciju. Stoga je od suštinskog značaja konsultovati iskusnog profesionalca koji može adekvatno proceniti zahteve projekta i pružiti relevantne savete. My Windows platforma pruža mogućnost odabira pouzdanih partnera sa kojima Alumil sarađuje, osiguravajući korisnicima izradu i ugradnju kvalitetnog proizvoda.

Ukoliko korisnici, pre popunjavanja upita za ponudu, žele da uživo sagledaju estetiku i funkcionalnost Alumil sistema, mogu posetiti izložbeni salon u ulici Bulevar Milutina Milankovića 11b, na Novom Beogradu. U impresivnom prostoru imaju priliku da detaljno pogledaju uzorke prozora i vrata, i da se upoznaju sa svim prednostima koje aluminijumski sistemi pružaju. Specijalizovani konsultant koji je na raspolaganju tokom posete, pruža sve neophodne savete i asistenciju u odabiru sistema koji najbolje odgovara potrebama i estetskim preferencijama klijenta. Poseta izožbenom salonu će omogućiti da se lakše donese odluka i obezbedi savršeno rešenje za dom.

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs

Prethodni tekstPametna integracija za unapređenje sigurnosti i komfora
Sledeći tekstSpecijalno predavanje „climate.proof.build“ – tržišne prilike za održive i klimatski otporne građevinske elemente
Alumil S.A. predstavlja najveću privatnu kompaniju u jugoistočnoj Evropi za preradu aluminijuma u pogledu proizvodnje, distributivne mreže i širokog spektra aluminijumskih sistema. Jedan je od najvećih dobavljača brendiranih aluminijumskih sistema koji su u arhitektonskoj upotrebi širom Evrope.