Gde kupiti rolo zavese za prozore?

Da bi dobili očekivani kvalitete, rolo zavese za prozore treba kupiti od proizvođača koji imaju zadovoljne klijente i dugogodišnje iskustvo u proizvodnji. Tražite sertifikate i dokaze kvaliteta, ali ćete se i sami odmah uveriti da je ova zavesa sa mehanizmom bila odličan odabir.

  • Zašto su rolo zavese po meri najbolji izbor?
  • Mogu li se postaviti na krovni prozor?
  • Kako da pronađem najjeftinije modele?

Rolo zavese po meri – prvi uslov za lepotu i funkcionalnost

Firme za proizvodnju i ugradnju prave rolo zavese po meri, izlaze na teren da preciziraju mesto montiranja i širinu rolo zavese za prozore.

Ovo nije samo estetska komponenta već i važan deo pravilne montaže jer je različit mehanizam za plafonski i za zidni držač i širina mora biti odgovarajuća za pomeranje bez ikakvih problema. Iako je sve to važno, rolo zavese po meri se u glavnom povezuju sa boljim preciziranjem mesta postavljanja i pravljenje u dimenzijama koje će doneti najlepše uređen prostor.

Kako dobiti najjeftinije rolo zavese?

Kupovina gotovih zavesa lošeg kvaliteta nisu najjeftinije rolo zavese jer će se menjati češće i ugroziti zdravlje cele porodice pošto se ne peru klasično, a biće prljave.

Najjeftinije rolo zavese su one koje se neće promeniti decenijama i radiće perfektno, a ako tražite najnižu cenu dobićete je ako postavite rolo zavese na više prozora što će proizvođaču dati prostora za popust.

Da li postoje rolo zavese za krovne prozore?

Rolo zavese za krovne prozore imaju drugačiji mehanizam koji se kači za ram krila prozora i uz pomoć vođica se pomera gore-dole.

Reč je o fantastičnom izboru jer je platno rolo zavese za prozore UV nepropusno, bez prodora toplote i uz tačno određeno zasenčenje. Uz to mogu se izabrati i rolo zavese za krovne prozore koje imaju black-out platna koja u potpunosti zamračuju prostoriju i odlična su i izolacija na staklu. Mehanizam je lak i prilagođen za ovu namenu, a može se pronaći jedino od proizvođača koji imaju dugogodišnju tradiciju proizvodnje novih i kvalitetnih dodataka za stolariju.

PVC stolarija u dečijoj sobi i rolo zavese - zaštita od sunca
PVC stolarija u dečijoj sobi i rolo zavese – zaštita od sunca

Kvalitetne rolo zavese su uvek čiste

Kada se kupe kvalitetni modeli dobija se platno koje je ne skuplja mirise, bakterije, viruse i prašinu na sebe. To znači da je ovo odličan izbor i za dečije sobe, ali i sve prostorije gde treba postići sterilnu čistoću.

Dovoljno je osvežiti ih brisanjem sa vlažnom krpom i to je sve što je neophodno da bi rolo zavese za prozore blistale i donele sve one prednosti koje su i obećane. To ne možete očekivati ako kupite jeftine kopije koje nisu urađene po meri i želji kupaca.

Rolo zavese su zavese sa mehanizmom koji jednostruko platno pomera gore-dole i donosi lako regulisanje količine svetla u prostoru.

Velika prednost koju donose jeste i to što se mehanizam zavese postavlja neposredno ispred kutije prozora pa one zauzimaju malo mesta i zato svaki prostor deluje prostraniji što jeste zaista. To je odmah veliki bod kada je dekoracija u pitanju.

Urađene po meri i od originalnog platna uvek će blistati i pomoći da prostorije budu zdrava okruženja za sve u njoj.