TIER ENTERIJERI – Hoteli i restorani

Asortiman kompanije “TIER” nije usmeren samo ka potrošačima koji opremaju svoje domove već u velikoj meri asortiman zadovoljava potrebe javnih i poslovnih objekata.

Deset godina kompanija “TIER” nudi neka od najboljih rešenja za opremanje objekata javne namene odnosno hotela, restorana, kafića, kao i mnogih poslovnih objekata.

Ponuda ovog tipa sastoji se prvenstveno od visoko kvaltetnog mebl štofa, zavesa i drapera različite strukture i dezena a ujedno i od sistema za zaštitu od sunca.

Visoko kvaltetan mebl štof
Tier enterijeri d.o.o. – Visoko kvaltetan mebl štof

Enterijeri ovih objekata, osim sto im daju neki lični pečat, moraju odgovoriti na specijalne zahteve u pogledu kvaliteta i sigurnosti pri korišćenju. Mebl štofovi zastupljeni u našim salonima svoj kvalitet garantuju atestom na habanje, rastezanje i postojanost boja. Veći deo materijala poseduje voododbojni nanos sto ih i preporučuje za primenu u javnim i ugostiteljskim objektima. U našim salonima možete odabrati materijale kojima ćete oplemeniti unutrašnji enterijer Vašeg prostora ali isto tako i materijale namenjene opremanju spoljašnjeg ambijenta.

Mebl štofovi iz OUTDOOR kolekcija, koji se preporučuju za upotrebu na otvornom prostoru, pored svih ovih atesta poseduju i sertifikat o UV standardu. Ne izazivaju alegrije, poseduju zaštitu protiv raspadanja i truljenja i 100% su reciklažni.

Zaštita od sunca
Tier enterijeri d.o.o. – proizvođači sistema za zaštitu od sunca

U našoj ponudi su i materijali nezapaljive strukture,koji su upotrebu u prostoru podigli na jedan viši nivo. Ovom kolekcijom želeli smo da našim klijentima, pored kvalitetnog, lepog, bogatog bojama materijala, ponudimo i nešto što ce olakšati i učinti bezbednijom njegovu upotrebu u prostorima i objektima javne namene. Materijale nezapaljive strukture smo uvrstili u naš asortiman imajući na umu da objekti ovog tipa moraju da zadovolje određene standarde kvaliteta i sigurnosti zarad dobijanja odgovarajuće kategorizacije. Kolekciju FR One čine zavese, draperi i mebl štofovi, među njima i Blackout zavese koje pružaju totalno zamračenje prostorije.

Naravno, nismo zaboravila da su u pitanju materijali koji treba da udahnu život prostoru, s toga smo se trudili da se raspon boja, tekstura, dezena uklapa u sve stilove, kako u sofisticirani i elegntan tako i u moderan stil opremanja.

Sve ove godine na tržištu smo prisutni i kao proizvođači sistema za zaštitu od sunca – ROLO zavesa, PANELNIH SISTEMA i ZEBRA ROLO. U skladu sa potrebama prostora koji opremate nudimo Vam katalog od preko 100 materijala različitih boja, strukture i stepena prozirnosti. Ukoliko je prostor okružen velikim staklenim površinama predlažemo da platna budu na Panel sistemu. Mehanizam je moguće montirati na plafon ili zid, u skladu sa tehničkim uslovima u prostoru.

Materijali nezapaljive strukture
Tier enterijeri d.o.o. – Kolekciju FR One čine zavese, draperi i mebl štofovi

Panel trake, kao i Rolo zavese, izrađuju se od velikog broja materijala a odabir je u skladu sa namenom i potrebama u prostoru koje treba da zadovolje. Panel mehanizam omogućava pomeranje svake trake pojedinačno, njihovo preklapanje u jednu ili u suprotne strane, što ga čini jednim od najefikasnih sistema za senčenje prostorija. Sistem je svoju primenu našao i u pregrađivanju i separativnom odvajanju u okviru jedne prostorije. Paneli i Rolo zavese, osim što prostor štite od prodiranja neželjene količine sunčeve svetlosti i toplote, uz pravi odabir boja i dezena doprinose estetskom utisku o ambijentu. Materijali su izrađeni od impregniranog platna što im pruža lakoću i jednostavnost u održavanju.

Ukoliko do sada niste imali prilike da nas posetite pozivamo Vas da zakažate sastanak u jednom od naša dva salona, gde ća Vam naše stručno osoblje pomoći da opremite Vaš prostor svojim savetima i predlozima. Usluga obuhvata i uzimanje mera, prezentaciju uzoraka kao i montažu.

Naši saloni se nalaze u Ulici Omladinskih brigada 100, Extra centar i Uroša Martinovića 11, A Blok, Novi Beograd.

www.tier.rs

TIER ENTERIJERI
Omladinskih brigada 100 (IDEA extra)
Tel/fax: 011/2169-430
office@tier-enterijeri.com
www.tier.rs

Prethodni tekstKakva su zapravo francuska vrata sa ugradnim roletnma?
Sledeći tekstSigurnosna vrata modernog doba