Proizvodi koji ispunjavaju sve standarde

Opremanje javnih objekata zahteva ispunjavanje određenih standarda. Tehnički, koje propisuje zakon i određuje kategorizaciju objekta, i estetski, koji gostima hotela, restorana ili kafea pruža utisak prijatnog boravka. Peduzeće TIER iz Beograda specijalizovano je za sve navedene artikle.

U svom širokom asortimanu nudimo zavese, draperije, meblove i garnišne renomiranih proizvođača sa svim neophodnim atestima i sertifikatima koje zahtevaju standardi za opremanje javnih objekata.

Zavese, draperije, meblove i garnišne renomiranih proizvođača

Pomoć naših dizajnera podrazumeva se kad je usluga ”ključ u ruke” u pitanju. Tome pomažu i velike kolekcije renomiranih proizvođača, kao i širok asortiman proizvoda.

Usluga ”ključ u ruke”

Prilikom izrade projekta, velika pažnja posvećuje se potrebama objekta, funkcionalnosti proizvoda i željama investitora.

Proizvodi za unutrašnju dekoraciju i zaštitu od sunca

Pored navedenih standarda koji su propisani, veliku ulogu u odluci ima i kasnije održavanje, kao i pouzdanost samih proizvoda. Zbog svega toga, mnogi javni ili ugostiteljski objekti odlučuju se za nove vrste proizvoda za unutrašnju dekoraciju i zaštitu od sunca.

Rolo zavese, panelne zavese ili zebra rolo zavese

U to se ubrajaju rolo zavese, panelne zavese ili zebra rolo zavese. U salonu TIER možete pronaći paletu s materijalima od preko 100 različitih boja i dezena. Takođe, rokovi isporuke veoma su prihvatljivi i prilagodljivi željama kupaca.

U ponudi su i mebl štofovi u bojama i motivima koji prate svetske trendove

U ponudi su i mebl štofovi u bojama i motivima koji prate svetske trendove, sa ispitanim kvalitetom, što podrazumeva otpornost na habanje, postojanost boja i jednostavno održavanje.

Posetite Tier i uverite se u širinu ponude i kvaliet naših proizvoda

Ukoliko opremate hotel, restoran, kafić ili bilo koju vrstu javnog ili privatnog objekta, posetite Tier i uverite se u širinu ponude i kvaliet naših proizvoda.

Stručni tim će Vam, vođen višegodišnjim iskustvom, pomoći u odabiru i ponuditi rešenje koje će zadovoljiti sve tehnicke i estetske standarde.

www.tier.rs

TIER ENTERIJERI
Omladinskih brigada 100 (IDEA extra)
Tel/fax: 011/2169-430
office@tier-enterijeri.com
www.tier.rs