Drvene zavese u vašem domu

Drvene letve roletni povezuje funkcionalnost u stvaranju tople atmosfere korišćenjem prefinjenih tehnika. Drvene lajsne su individualno podesive u 3 različita položaja, što omogućava kontrolu osvetljenja u prostoru, pogled ka spolja i privatnost kojom možete upravljati jednim pokretom.

Zavese u vašem domu
Slika 2 – Zavese u vašem domu

Tekstilna kolekcija od drveta

Tekstilna kolekcija od drveta se proizvodi u dekorativnim serijama. Nova cvetna kolekcija se oslanja na bogatstvo boja i oblika. Ovi stilovi obuhvataju minimalistički izgled koji se može naći u japanskom enterijeru, u vidu tkanih tapiserija ili tkanina iz 19. veka. Dizajner tekstila Irene van Vliet je stvorila cvetni obrazac , koji je dostupan u sedam boja. Kao rezultat dobija se moderna i elegantna kombinacija tkanina inspirisanih periodom renesanse. Suptilne dekorativne tkanine od drveta daju nežnu završnica cvetnoj kolekciji.

Drvene tekstil zavese
Slika 3 – Drvene tekstil zavese

Prirodne zavese – vrata od bambusa

Ove zavese se mogu obesiti o bilo koja vratta ili prozore, i mogu ponuditi različite stepene privatnosti. Ako je privatnost odlučujući faktor u izboru zavesa, imajte na umu da više lanaca zavese, pruža više privatnosti. Zavese od bambusa su odlične kao pregrada između manjih prostorija i fantastičan su način da se prirodni elementi pozovu u vaš dnevniili radni prostor.

Zavese od bambusa
Slika 4 – Zavese od bambusa

Jednake promene se događaju i u svetu zavesa i dekora. … Jednostavne zavese bez previše uzoraka, okačene na metalne ili drvene garnišle, odlično će se uklopiti u svaki enterijer.

Prirodne bambus zavese
Slika 5 – Prirodne bambus zavese

Drveni venecijaneri

Drveni venecijaneri unose u vaš dom prirodnu lepotu i toplinu drveta. Uz izbor dezena i širine venecijanera, prozor sa ovom vrstom zaštite od sunca postaje ukras vašeg doma.