U trendu: Nove kolekcije iz Tier-a za moderan ambijent

Proizvodi od tekstila u velikoj meri određuju stil ambijenta dajući mu pritom i željeni nivo topline. Preduzeće TIER iz Beograda je i ove godine na beogradskom sajmu nameštaja predstavio najnovije kolekcije zavesa i draperija, modernih boja i aktuelnih tekstura i dezena.

Savremene tehnologije u proizvodnji tekstila obezbeđuju izradu zavesa na svim dostupnim mehanizmima, kao što je paketo ili postavljanje na plafonske i zidne garnišne.

Širina asortimana omogućava i to da se umesto klasičnih zavesa opredelite za neki od dezena iz najnovije kolekcije rolo, panel i zebra zavesa, koje ovo preduzeće ima u ponudi. Ovi sistemi veoma su jednostavni za rukovanje i lako se montiraju − na zid i plafon, a neki i na okvir prozora.

Karakteriše ih kvalitetan mehanizam koji, ukoliko se pravilno koristi, može da traje godinama. Na taj način, rolo i panel zavese nameću se i kao povoljnije rešenje od klasičnih zavesa i draperija. Dame će se posebno obradovati tome što su ove zavese veoma lake za održavanje – dovoljno je samo da platno povremeno usisate ili lagano prebrišete vlažnom krpom.

Savremene tehnologije u proizvodnji tekstila obezbeđuju izradu zavesa na svim dostupnim mehanizmima

Takođe, prednost ovih zavesa, koje su odavno hit u svetu, jeste i to što se platna nude u velikoj paleti boja i dezena, pa se lako uklapaju u svaki enterijer. Rolo zavese su idealne za sve one koji vole prefinjenost i jednostavnost, a u našoj novoj kolekciji svako može da pronađe adekvatno rešenje za svoje prozore.

Umesto klasičnih zavesa opredelite za neki od dezena iz najnovije kolekcije rolo panel i zebra zavesa

Ovi sistemi zavesa sastoje se od dekorativnog platna i mehanizma kojim se lako upravlja i zahvaljujući kom zavesu možete ostaviti na željenoj visini (ne morate da je spustite ili podignete do kraja). Ono po čemu se ove zavese izdvajaju od drugih jeste i to što, uz dodavanje specijalnih delova, mogu da se koriste i za krovne prozore i druge kose površine.

Preduzeće Tier u ponudi ima i model s elektropogonom, a pravi izbor za poslovne prostore jesu rolo-zavese sa screen platnom koje propušta svetlost, a zadržava toplotu i UV zrake.

Panelne zavese su nova atrakcija na našem tržištuPanelne zavese su nova atrakcija na našem tržištu i predstavljaju idealno rešenje za velike staklene površine. Ovi sistemi sastoje se od panela (platna), aluminijumske šine sa tri, četiri ili pet kanala i klizača koji klize po šinama.

Zebra-rolo, poznate na evropskom tržištu i kao dupli rolo ili rolo dan i noć, predstavljaju najnoviji sistem unutrašnje dekoracije i zaštite od sunca.

Sastoje se od mehanizma i platna koje se prilikom podizanja i spuštanja naizmenično otvara i zatvara, tako da se veoma lako podešava željena količina dnevne svetlosti.

Novina u ponudi je velika kolekcija mebl-štofova. Svi materijali poseduju ateste o izdržljivosti na habanje, sunčevu svetlost i rastezanje.

www.tier.rs

TIER ENTERIJERI
Omladinskih brigada 100 (IDEA extra)
Tel/fax: 011/2169-430
office@tier-enterijeri.com
www.tier.rs

Prethodni tekstInovativni stakleni paneli
Sledeći tekstProzorsko staklo i njegove karakteristike