TIER ENTERIJERI – Panelni sistemi kao idealno rešenje za velike staklene površine

Širina ponude u salonu TIER omogućava kompletno uređenje enterijera materijalima za dekoraciju i zaštitu od sunca. Kupci mogu izabrati moderan ili klasičan stil za opremanje prostora.

Širina ponude u salonu TIER omogućava kompletno uređenje enterijera

Asortiman čine tkanine za zavese i draperije, garnišne, vodilice kao i paketo sistem. Zebra, rolo zavese i paneli kao i ostali sistemi za zaštitu od sunca nude najnovija rešenja za privatne i poslovne objekte.

Saveti dizajnera i idejna rešenja prate najnovije trendove a usluga obuhvata i merenje prostora, izradu i postavljanje proizvoda.

Saveti dizajnera i idejna rešenja prate najnovije trendove

PANEL SISTEMI

Panelni sisteni su idealno rešenje za velike staklene površine, balkonska vrata ili staklene zidove

Panelni sisteni su idealno rešenje za velike staklene površine, balkonska vrata ili staklene zidove. Sastoje se od aluminijumske šine sa 3, 4, ili 5 kanala i klizača (nosača zavese) koji klize po šinama. Broj klizača i njihova širina zavise od širine ukupnog sistema, površine koja se senči. Prednost sistema je u tome da je moguće postaviti zavese i darperije u kanale kao kod običnih plafonskih garnišni. U tom slučaju potrebno je izvaditi klizače. Rukovanje je vrlo jednostavno, delovi su od plastike i alumijuma, tako da uz pravilno rukovanje, sistem se može koristiti više godina uz menjanje nekoliko vrsta zavesa. Panelne trake mogu biti od impregniranog poliesterskog platna ili od materijala koji se koriste za klasične zavese i draperije, markizeta, organdina, tafta i drugih.

www.tier.rs

TIER ENTERIJERI
Omladinskih brigada 100 (IDEA extra)
Tel/fax: 011/2169-430
office@tier-enterijeri.com
www.tier.rs

Prethodni tekstIndustrijska vrata – Lak i bezbeden prolaz za sigurno poslovanje
Sledeći tekstIz tradicije, ZVONO – glasnik kroz vekove