Nove kolekcije za moderan ambijent

Ako želite svoj dom da uredite u skladu sa svetskim trendovima preduzeće „Tier“ iz Beograda vam pored klasicnih zavesa i draperija nudi i moderna i praktična rešenja za zaštitu od sunca i unutrašnju dekoraciju prostora.

Zebra davos zavese
Panelne zavese – preduzeće „Tier“ iz Beograda

Predlažemo Vam da se opredelite za neki dezen iz najnovije kolekcije rolo, panel i zebra zavesa koje ovo preduzeće ima u ponudi. Ovi sistemi veoma su jednostavni za rukovanje i lako se montiraju − na zid, plafon a neki i na sam okvir prozora. Karakteriše ih kvalitetan mehanizam, koji ukoliko se pravilno koristi može trajati godinama.

Na taj način, rolo i panel zavese se nameću i kao povoljnije rešenje od klasičnih zavesa i draperija. Ono čemu će se posebno obradovati sve dame jeste i to što su ove zavese lake za održavanje. Dovoljno je samo da platno povremeno usisate ili lagano prebrišete vlažnom krpom.

Takođe, jedna od prednosti ovih zavesa koje su odavno pravi hit u svetu jeste i to što se platna nude u velikoj paleti boja i dezena, pa se lako uklapaju u enterijeru.

Rolo zavese su idealne za sve one koji vole prefinjenost i jednostavnost, a u našoj novoj kolekciji svako može da pronađe adekvatno rešenje za svoje prozore. Ove zavese sastoje se od dekorativnog platna i mehanizma kojim se lako upravlja i zahvaljujući kom zavesu možete ostaviti na željenoj visini, a da ne morate da je spustite ili podignete do kraja.

Ove zavese su pun pogodak ako želite prostoriju da zamračite sa unutrašnje strane, a propuštanje svetlosti najviše zavisi od boje platna. Tako svetle zavese, poput krem, bele i žute propuštaju više svetla i one su odličan izbor za dnevnu sobu. S druge strane, tamne zavese, poput zelene, bordo ili braon idealne su za spavaću sobu.

Ono po čemu se ove zavese izdvajaju od drugih jeste i to što mogu da se koriste i za krovne prozore i druge kose površine uz dodavanje specijalnih delova.

Preduzeće „Tier“ u ponudi ima i model s elektro-pogonom, a pravi izbor za poslovne prostore jesu rolo zavese sa screen platnom, koje propušta svetlost, a zadržava toplotu i uv zrake.

Panelne zavese su nova atrakcija na našem tržištu i predstavljaju idealno rešenje za velike staklene površine, koje su postale simbol moderne gradnje. Ovi sistemi sastoje se od panela (platna), aluminijumske šine sa tri, četiri ili pet kanala i klizača koji klize po šinama.

Moderne boje i dezeni u našoj novoj kolekciji panelnih zavesa odišu elegancijom i odlično se uklapaju u svaki ambijent. Što je broj panela veći, to i zavesa u prostoru deluje atraktivnije i efektnije. Zebra rolo, poznate na evropskom tržištu i kao dupli rolo ili rolo dan i noć predstavljaju najnoviji sistem za zaštitu od sunca i unutrašnju dekoraciju koji po popularnosti konkurise paketo zavesama. Ove zavese predstavljaju odličan spoj funkcionalnosti i lepote, a moderni dezeni i boje u našoj novoj kolekciji zebra zavesa odlično se uklapaju i uz stilski i uz klasični i uz mladalački nameštaj.

Sastoje se od mehanizma i platna, koje se prilikom podizanja i spuštanja naizmenično otvara i zatvara, tako da dozvoljava ulazak dnevne svetlosti na onom nivou na kom je mehanizam zaustavljen.

Preduzeće TIER, takođe u svojoj ponudi ima veliki izbor garnišni renomiranog nemačkog proizvođača „GARDINIA“. Veliki izbor materijala od kojeg su izrađene, različiti profili i mogućnost kombinovanja su samo neki od razloga zbog kojeg se kupci lakse odlučuju za izbor.

Pored dekorativnog pribora u koji spadaju Magneti, ukrasni tegovi i šnale, našim kupcima nudimo veliki izbor tapeta renomiranih proizvođača iz Holandije, Nemačke i Italije različitih motiva i materijala. Pozivamo sve zainteresovane da nas posete.

www.tier.rs

TIER ENTERIJERI
Omladinskih brigada 100 (IDEA extra)
Tel/fax: 011/2169-430
office@tier-enterijeri.com
www.tier.rs