TIER ENTERIJERI – Praktična i moderna zaštita od sunca

Širina ponude u salonu TIER omogućava kompletno uređenje enterijera materijalima za dekoraciju i zaštitu od sunca. Kupci mogu izabrati moderan ili klasičan stil za opremanje prostora.

Širina ponude u salonu TIER omogućava kompletno uredjenje enterijera

Asortiman čine tkanine za zavese i draperije, garnišne, vodilice kao i paketo sistem. Zebra, rolo zavese i paneli kao i ostali sistemi za zaštitu od sunca nude najnovija rešenja za privatne i poslovne objekte.

Saveti dizajnera i idejna rešenja prate najnovije trendove a usluga obuhvata i merenje prostora, izradu i postavljanje proizvoda.

Saveti dizajnera i idejna rešenja prate najnovije trendove

ROLO ZAVESE

Vrlo praktična i moderna varjanta zaštite od sunca ali istovremeno i dekoracija Vašeg prostora.

Sastoje se od platna i mehanizma koji to platno podiže ili spušta. Montira se na zid ili plafon tako da pokrije otvor prozora, a moguće je postaviti ga i direktno na prozorsko krilo uz pomoć dodatnih nosača. Platno je impregnirano što olakšava održavanje i daje mu prednost u odnosu na ostale proizvode. U ponudi je više desetina boja i dezena. Za poslovne prostore preporučujemo platno od screen materijala koje se pokazalo kao najbolje rešenje od svega u ponudi.

Sastoje se od platna i mehanizma koji to platno podiže ili spušta Montira se na zid ili plafon tako da pokrije otvor prozora

Za krovne prozore ili druge kose površine bilo koji rolo je uz dodavanje opruga i pribora moguće pretvoriti u krovni.

Platno je impregnirano što olakšava održavanje

www.tier.rs

TIER ENTERIJERI
Omladinskih brigada 100 (IDEA extra)
Tel/fax: 011/2169-430
office@tier-enterijeri.com
www.tier.rs