Drvena stolarija INOVACIJA koju možete poneti sa sobom: Montažna jedinica za udobno kampovanje

INOVACIJA koju možete poneti sa sobom: Montažna jedinica za udobno kampovanje

Pod i struktura ove kolibe su napravljeni od lekovitog drveta omorike

Kampovanje je još uvek veoma popularan i moderan vid odmora, dok sa modularnom, montažnom Lushna Villa Air kućicom, ovaj način relaksacije možete učiniti održivim i prepunim stila.

Lushna se mora voleti najviše zbog svog predivnog minimalističkog, prirodnog i prostranog dizajna rama A oblika, koji izgleda toliko nenametljivo kada se nalazi u šumskom pejzažu, ili bilo gde da vas vaša avantura odvede, dok ste u isto vreme veoma blizu prirodi zahvaljujući panoramskim staklenim panelima, pritom se nalazite u jako udobnom king size krevetu i njegovim organskim posteljinama.

Kampovanje
Prirodni ram A oblika

Uz ovaj model takođe možete dobiti i modul za saunu, ili zadivljujući zeleni krov načinjen od biljaka. Ovaj šator ugrubo meri 13 x 13 x 11′ 9.7″ u svom eksterijeru, nudeći veoma komfornih 10m2 prostora u svojoj unutrašnjosti, kreiranoj od drveta i vodootpornih krovnih materijala, dok ova trougaona koliba može veoma lako da se postavi iznad trave, kao i na pesku.

Kampovanje sa utičnicama za eletrične aparate
Prelepo osvetljenje

Uz nju dobijate i dodatne udobnosti kao što je prelepo osvetljenje, već pomenuti veliki krevet, i utičnice za eletrične aparate. Pored svega ovoga šator dolazi sa organskim pamučnim posteljinama, eko lateks dušekom, tekstilnim zavesama i zaštitnim mrežama protiv komaraca koje su smeštene na obe strane fasade na kojima se nalaze prozorska otvaranja.

Lushna kampovanje odmor u prirodi
Kampovanje je još uvek veoma popularan i moderan vid odmora

Možete čak dobiti vašu Lushna Villa Air kamp kućicu sa brojem ili vašim prezimenom. Ovo je posebna pogodnost onda kada planirate da postavite svoj šator u kamp naselju, što je veoma lako sa ovim modelom zbog svih njegovih montažnih prednosti i potpuno opremljenje modularne jedinice.

Pod i struktura ove kolibe su napravljeni od lekovitog drveta omorike, a ramovi od irisa. Baš kao i materijali, proizvodnja ovih šatora takođe ima ekološki prizvuk, obećavajući minimalan uticaj na životnu sredinu i prirodno okruženje gde god da su postavljeni.

Kamp kućica sa brojem ili vašim prezimenom
Veliki krevet

Lushna Villa Green model kamp kućice dolazi sa zelenim krovom i panoramskim staklenim prozorima. Lushna Sauna funkcioniše sa drvetom ili infracrvenim grejanjem za saune. Lushna Villa Massive model iz ove serije poseduje predivan jednodelni krov i idealan je za postizanje ultimativne udobnosti tokom dugih kišnih dana. O ovim modelima iz jedinstvene kolekcije, zapravo, više treba razmišljati kao o malenim kolibama, nego kao o sasvim običnim šatorima za kampovanje.

Minimalan uticaj na životnu sredinu
Proizvodnja ovih šatora takođe ima ekološki prizvuk

Izvor: mojenterijer.rs

Prethodni tekstPostrojenje za obradu stakla – Top prioritet u LiSEC-u
Sledeći tekstPhillipsov prozor budućnosti