Nadogradnja najveće fabrike PRESS GLASS u Poljskoj

U 2014. i 2015. godini nadogradili smo našu poslovnu jedinicu u Radomsku (Poljska) – gde je površina proizvodnih kapaciteta udvostručena. Ova fabrika je sada najveći objekat takvog tipa na evropskom kontinentu. Izvedeni radovi na proširenju i nadogradnji fabrike su dokumentovani video snimkom.

PRESS GLASS - Poljska
Aktuelna površina postrojenja u Radomsku iznosi impozantnih 63.000 m²

Aktuelna površina postrojenja u Radomsku iznosi impozantnih 63.000 m². Pored ostalog, tu se proizvode i slojevita stakla za proizvođače prozorske i fasadne stolarije, jednostruka stakla za kompanije koji se bave izradom unutrašnjih ostakljenja i staklenih konstrukcija raznog tipa, kao i stakla za proizvođače solarnih panela.

PRESS GLASS posluje zadnje dve decenije, trenutno ima tri ogranka u Poljskoj. Prošle godine izgradili su fabriku u Varaždinu – Hrvatska. Takođe, u septembru 2015. godine PRESS GLASS je preuzeo proizvodnju britanske grupe Glass Systems, koje jeste lokalni lider u proizvodnji staklenih jedinica.

Srdačno Vas pozivamo da pogledate snimak od pet minuta koji ukratko pokazuje kako je nastao najveći u Evropi centar za obradu stakla.

PRESS GLASS

PRESS GLASS d.o.o. Hrvatska
Ulica dr. Marijana Mlinarića 5, Poduzetnička Zona Jalžabet, 42203 Jalžabet
T. +385 42 62 90 01
E. varazdin@pressglass.com
W. www.pressglass.com

PRESS GLASS SA Poljska
Nowa Wies, ul. Kopalniana 9 42-262 Poczesna
T. +48 34 327 50 69
E. nowawies@pressglass.com