Nagrada PKS za poseban doprinos razvoju privrede regiona za 2020. godinu

Još jedna u nizu nagrada i još bolji rezultati – reči su kojima se najbolje može opisati kompanija Testeral iz Jagodine.

Privredna komora Srbije

Iako je 2020. godina sa sobom donela mnogo izazova, ova Jagodinska kompanija je uspela da se sa njima izbori i udvostruči svoje rezultate. Upravo zbog izuzetnih rezultata poslovanja, spoljnotrgovinskog suficita i povećanja broja zaposlenih u ovim teškim pandemijskim uslovima, Testeralu je dodeljeno priznanje Privredne komore Srbije za poseban doprinos razvoju privrede regiona Šumadije i Pomoravlja za 2020. godinu.

Nagradu za poslovne uspehe u 2020. kompaniji uručio je predsednik Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga, gospodin Predrag Lučić.

Nagradu je u ime Testeral kompanije primila gospođa Sanja Stanimirović, jedna od vlasnika i generalna direktorka kompanije, koja se pre svega zahvalila svim zaposlenima na uloženom trudu i zalaganju, a onda istakla da je kompanija od osnivanja imala uspona i padova, ali je najveći izazov bio prenos biznisa sa jedne na drugu generaciju: – To je okosnica gde mnoge, čak i svetske firme, padnu na ispitu. Smatramo da smo uspeli u tome, a o tome svedoče i naši rezultati.

Ova porodična, izvozno orijentisana firma, koju predvodi treća genaracija naslednika uspela je da tokom 2020. godine značajno poveća iznoz na tržište severne Amerike i zaključi poslove koji očekuju svoju realizaciju u toku ove i naredne godine.

Do sledećeg uspeha i nagrade – Testeral – IZBOR SVETSKIH ARHITEKATA I INVESTITORA.

MANUFACTURER OF ALUMINUM WINDOWS – DOORS – GLASS FACADES

Testeral logo

TESTER-AL d.o.o.
Slovenski put bb
35000 Jagodina, Serbia
T.: +381 69 8 509 555
office@testeral.com
www.testeral.com