Savremena inspiracija dolazi nam iz EJ Grupe

Sa preko tri decenije tradicije, Enterijer Janković je postao sinonim za vrhunski kvalitet i izuzetnost u izradi enterijera visoke klase. Kompanija je specijalizovana za opremanje luksuznih komercijalnih, rezidencijalnih objekata i hotela i na osnovu svog bogatog iskustva, postavlja nove standarde u industriji.

U skladu sa novim korporativnim načinom poslovanja i reorganizacijom prerasli su u EJ Grupu.

Paleta boja
Paleta boja / foto: EJ Grupa

Čiste linije i prefinjen dizajn. Sa uni_one možete kreirati prozor u skladu sa savremenim trendovima arhitektonskog dizajna. Asortiman uni_one omogućava naginjanje i okretanje, otvaranje sa dvostrukim i trostrukim zastakljenim, i podizno-klizna vrata. Drveni deo je dostupan u svim završnim obradama kolekcija ICONA i NATURA, dok se aluminijum može farbati prema završnim obradama iz kolekcije ALUMINIJA: RAL farbano, oksidirano, dekorisano drvetom ili metalnim efektom.

Sertifikati
Sertifikati / foto: EJ Grupa

Savremena inspiracija

Savršenstvo linija i taktilna emocija materijala u prirodi ulaze u okolinu, prilagođavajući se ukusu i dizajnerskim potrebama, savršeno se uklapajući sa nameštajem vašeg izbora. uni_one tako postaje komplementarni element za dizajn enterijera.

Balkonska vrata sa staklenom ogradom za vaš dom
uni_one balkonska vrata sa staklenom ogradom sa završnom obradom RAL 7035 / foto: EJ Grupa

EJ Grupa logo

EJ Grupa
Primorska 88, 21000 Novi Sad
T. +381 21 6897 600
E. office@enterijer-jankovic.co.rs
W. www.enterijer-jankovic.co.rs