WindoShow 2023 se završio!

WindoShow 2023, koji okuplja industriju vrata i prozora i preradu drveta, došao je kraju. Sajam, koji je prvi put održan uz učešće TUYAP-a, koji je veoma iskusan u sektoru, a imao je za cilj da poveća svest turskih proizvođača na tržištu i njihov obim prodaje, bio je veoma produktivan i prijatan.

Osim Srbije, na sajmu je učestvovalo 114 brendova, od kojih 90 iz Turske, koji su posetili radnici industrije iz zemalja poput Hrvatske, Mađarske, Rumunije i Slovenije. Yilmaz Machineri, koji je pokazao svoje inovativno lice u svim oblastima prodaje, podrške nakon prodaje i komunikacije brenda, pružio je iskustvo proizvoda sa tehnologijom „Online Showroom Tour“ na površini od 40 kvadratnih metara. Kao i na prethodnim sajmovima kao što su Eurasia Window Fair, BATIMAT, Fensterbau Frontale, objasnio je svoja rešenja u oblasti Aluminijuma i PVC-a, tehnologijom koja svojim posetiocima nudi mogućnost da iskuse i uživo demonstriraju proizvode u celom izložbenom salonu, osim u nekoliko modela.

Potencijalni kupci koji su učestvovali u emisijama održanim u partnerstvu sa jedinicama za marketing, postprodajnu podršku i akademiju dobijali su podršku na svom maternjem jeziku preko prodajnih predstavnika i poslovnih partnera koji posluju u regionu. Učestvujući u svim procesima obrade profila u proizvodnji vrata i prozora, Yilmaz Makine je imao priliku da bolje upozna tržište sa kategorijama proizvoda kao što su sečenje, glodanje, čišćenje i zavarivanje, pres i Obradni centar.

Ako želite da pogledate iskustvo na sajmu, možete pratiti Linkedin stranicu Yilmaz Machine-a i pratiti naredne događaje.

Yilmaz logo

YILMAZ MAKINE SAN. ve TIC. A.Ş
info@yilmazmachine.com.tr
www.yilmazmachine.com.tr