Novosti Vreme je za novitete u prozorskoj branši – Posetite REHAU online sajam

Vreme je za novitete u prozorskoj branši – Posetite REHAU online sajam

REHAU

Uprkos činjenici da ove godine nismo mogli da prisustvujemo sajmovima, upoznamo se sa novim proizvodima uživo i razmenimo iskustva, REHAU je osmislio kreativan i praktičan način kako da svojim klijentima, partnerima i kupcima približi sve inovacije i pruži im relevantne informacije.

Kompanija REHAU vas poziva da im se pridružite u virtuelnom iskustvu prozorskih inovacija 2020 na prvom REHAU online sajmu!

Krenite u digitalni obilazak samostalno, ili zakažite personalnu turu sa REHAU ekspertom koji će vas uvesti u najznačajnije inovacije.

Pored inovacija i unapređenja portfolia, REHAU nudi poslovne modele za mnoge od izazova sa kojima se susrećete u industriji prozora. Pronađite sve detalje u REHAU opsežnoj i impresivnoj turi digitalnog sajma.

Sve informacije o inovacijama i novim poslovnim modelima možete pronaći i na REHAU web sajtu, kao i u novim brošurama “Inovacije 2020” i “Jednostavno diferenciranje 2020” koje su pripremili za vas.

Napravi razliku, razvijaj poslovanje.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com

Prethodni tekstVEKA sistem za negu prozora i vrata
Sledeći tekstPromena menadžmenta u SWISSPACER-u
REHAU sistemski rešava Vaše građevinske zadatke Svaki objekat je kompleksan sistem, koji se sastoji od najrazličitijih elemenata i kružnih tokova, i on funkcioniše samo onda kada su sve komponente savršeno usklađene i efikasno međusobno povezane. Zbog toga kada mislimo, ne mislimo na proizvode već na sisteme. REHAU kao vodeći evropski proizvođač inovativnih rešenja na bazi polimera Vam nudi rešenja za sve u vezi objekata i na temu energije, vode i infrastrukture. U našem raznovrsnom asortimanu naći ćete za svaki zadatak i primenu odgovarajuću tehnologiju