REHAU prozori na novom stambenom objektu u Subotici

Kompanija REHAU sa zadovoljstvo predstavlja novi stambeni objekat subotičkog naselja Prozivka, koji je investitor “Su Prospect” završio na vreme i pored svih prepreka sa kojima su suočeni poslednjih meseci.

Subotica je postala bogatija za još jedan objekat, a svi stanovnici i oni koji će to tek postati u svom domu biće bezbedni uz REHAU prozore, vrhunskih performansi, toplotne i zvučne izolacije.

Iz kompanije REHAU, čestitali su Subotičanima, a posebna zahvalnost uputili su partneru, kompaniji “Joviste” na odličnoj realizaciji ovog projekta.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com

Prethodni tekstIzloženost UV zracima – Svetlosna stabilizacija polivinil hlorida
Sledeći tekstPrelazak na poručivanje vrata putem interneta
REHAU sistemski rešava Vaše građevinske zadatke Svaki objekat je kompleksan sistem, koji se sastoji od najrazličitijih elemenata i kružnih tokova, i on funkcioniše samo onda kada su sve komponente savršeno usklađene i efikasno međusobno povezane. Zbog toga kada mislimo, ne mislimo na proizvode već na sisteme. REHAU kao vodeći evropski proizvođač inovativnih rešenja na bazi polimera Vam nudi rešenja za sve u vezi objekata i na temu energije, vode i infrastrukture. U našem raznovrsnom asortimanu naći ćete za svaki zadatak i primenu odgovarajuću tehnologiju