Naslovna Novosti

Promena menadžmenta u SWISSPACER-u

Dragana Rajkov |Novosti|jul 23, 2020

Generalni direktor Andreas Geith, nakon više od 9 godina rada u švajcarskoj kompaniji SWISSPACER, najavio je odlazak u penziju. Bivša direktorka kompanije Strateg-Saint-Gobain High Performance Soulution Victoria Renz-Kiefel preuzeće upravljanje SWISSPACER-om.

Andreas Geith
Andreas Geith

Andreas Geith je od početka 2011. godine neprestano unapredjivao kompaniju i distancere i osigurao poziciju SWISSPACER-a kao lidera na tržištu i inovacijama. Njegov pristup zasnovan na timu uvek se fokusirao na pronalaženje pravih talenata za strategiju orijentisanu na rast, kako u prodaji i marketingu, tako i u oblasti tehnologije i inovacija.

Nakon više od devet godina na vrhu SWISSPACER-a, on predaje uzde sledećoj generaciji. „Poštujemo odluku Andreasa Geitha i od srca mu se zahvaljujemo na odličnoj saradnji. Tokom više od 28 godina, napredovao je i razvio mnoga područja sa potpunom predanošću u nizu rukovodećih pozicija u Saint-Gobain-u. Želimo mu sve najbolje u budućnosti„, rekao je Reto Cometta, General Manger Business Unit Windows, o uspešnom radu sa Andreasom Geitha.

Izuzetno sam uživao u preduzetničkom radu sa našim visoko motivisanim i prijatnim timom, baš do svog poslednjeg dana. Uspeli smo da izvršimo uticaj na mnoga nova i međunarodna tržišta kroz poslovne švajcarske kvalitete, usluge i performanse. Ako ništa drugo, zato je SWISSPACER danas sinonim za distancere na mnogim tržištima„, kaže Geith.

Victoria Renz-Kiefel
Victoria Renz-Kiefel

Kako bi omogućila dovoljno vremena za nesmetanu primopredaju, Victoria Renz-Kiefel je već 1. aprila preuzela upravljanje SWISSPACER-om. Nakon što je studirala poslovno upravljanje u Šangaju, Londonu i Parizu, kasnije je radila kao vođa projekata u BCG (The Boston Consulting Group). U poslednje dve godine, Renz-Kiefel je bila odgovorna za strategiju primenjenu u oblasti HPS (High Performance Solutions) u Saint-Gobain-u.

„Otkrili smo da je gospođa Renz-Kiefel izuzetno kompetentna menadžerska ličnost i posebno smatram da njeno iskustvo rada na međunarodnim, strateškim projektima predstavlja veliku dodatnu vrednost za SWISSPACER. Uvereni smo da će ona i dalje voditi SWISSPACER napred“, dodaje Cometta.

Kao i u dosadašnjoj karijeri, Renz-Kiefel će i dalje obraćati pažnju na internacionalnost, raznolikost i fokusiranost na kupce u SWISSPACER-u: „U tom smislu, voleo bih dalje da razvijamo  međunarodnu ekspanziju kompanije tako da distanceri  SWISSPACER-a postavljaju globalne standarde. Da bismo to osigurali, moramo neprestano proširivati i unapređivati naše proizvode i usluge kako bismo imali rešenje za sve izazove naših kupaca. Međutim, u kratkom roku važno je zaštititi zdravlje naših zaposlenih i biti pouzdan partner našim kupcima.“

SWISSPACER
Kompanija SWISSPACER

SWISSPACER distancer još uvek nije standard, i manje energetski efikasni distanceri često se biraju u korist bržiš procesa. „SWISSPACER je značajno napredovao i sve veći broj kopija distancera se pojavljuje na tržištu. Zbog toga je za nas još važnije da obezbedimo odličnu tehničku podršku i da aktivno oblikujemo način na koji se tržište razvija zajedno sa našim kupcima“, dodaje Renz-Kiefel.

www.swisspacer.com

SWISSPACER
Vetrotech Saint-Gobain (International) AG
Sonnenwiesenstraße 15
8280 Kreuzlingen
Švajcarska
info@swisspacer.com
www.swisspacer.com

 

Prethodni tekstVreme je za novitete u prozorskoj branši – Posetite REHAU online sajam
Sledeći tekstPočela rekonstrukcija mosta u Jablanici (VIDEO)