Staklena vrata i pregrade

Staklene pregrade se mogu koristiti unutar prostora ukoliko želite otkloniti vizualne barijare koje umanjuju Vašu prostoriju. One pružaju prozračnost i nesputanost prostora, te na elegantan način obogaćuju Vaš interijer. Pregrade se sve više koriste u modernoj stambenoj izgradnji i u poslovnim prostorima jer propuštaju svetlost i eliminišu buku. Mogu biti napravljene od sigurnosnog stakla (kaljenog i laminiranog), transparentne ili u bojama. Kristal također nudi staklene pregrade izrađene od lamistala s posebnom zvučnom izolacijom ukoliko kupac želi postići određenu visinu decibela i osigurati privatnost.

Staklena vrata i pregrada
Staklena vrata i pregrada / foto: Kristal

Od tipova staklenih vrata razlikujemo zaokretna i klizna vrata, automatska ili manualna. Kod manualnih vrata štokovi mogu biti drveni, aluminijski i vrata bez štoka sa baglamama na zidu, u podu i plafonu. Stakla se kale i stoga vrata mogu biti od raznih vrsta i boja (transparentna, mat i u boji).

U našem asortimanu nudimo i kvalitetne okove i automate svjetski priznatih proizvođača.

Sistem staklene pregrade sa zaokretnim vratima

Značajke sistema:

  • Težina krila do maks. 54 kg (3 šarke)
  • Maksimalna širina krila vrata 1000 mm

Nivo zvučne izolacije fiksnih pregrada i vrata

Vrata do 30 dB (s padajućim profilom na krilu vrata) i fiksna stakla do 30db. Moguća instalacija padajućih profila sa brtvom ili četkicom čime se poboljšava zvučna izolacija. Moguća je integracija elekto prihvata za kontrolu pristupa. Okovi su dostupni u završnoj grafičkoj obradi: siva mat (ELOX) ili crna mat. Profili su isto dostupni u završnoj grafičkoj obradi: ELOX S0 ili plastificirano (standardni RAL).

Skenirajte za više informacija

Kristal

Kristal logo

Kristal d.o.o.

Poslovni centar 96,
72250 Vitez, Bosna i Hercegovina
T. +387 30 717 733
E-mail: info@kristal.eu
Web: www.kristal.eu