Uštedite vreme, novac i živce pravim odabirom vertikalne obrade ivica stakla

vertikalna obrada ivica stakla

Jedan od glavnih ciljeva u LiSEC-u je da Vam olakšaju život – barem kada je u pitanju obrada stakla. Takođe, razumeju važnost pravog izbora tehnologije obrade ivica jer se time značajno štedi kako na vremenu proizvodnje, tako i na novcu.

Obrada staklenih ivica je veoma složen proces koji zahteva veliku stručnost i upotrebu odgovarajućih alata i mašina.

Kao vodeći proizvođač mašina za obradu stakla i proizvođač izolacionog stakla, LiSEC već više od 60 godina razvija opremu, softver i usluge za efikasnu i kvalitetnu obradu stakla.

Da bi bili sigurni da je proizvodnja besprekorna i bezbedna, LiSEC se oslanja na svoje vertikalne sisteme za obradu ivica: KSR, KSD, EPS i SplitFin. Ovi DIN 1249 sertifikovani sistemi su savršeno prikladni za kvalitetnu obradu ivica.

Prednosti

  • Visoka produktivnost i samim tim visok povrat ulaganja
  • Značajno smanjeno vreme ciklusa obrade
  • Fleksibilna konfiguracija
  • Jednostavno za rukovanje i održavanje
  • Autopilot za obradu
  • Završno poliranje bez promene alata
  • Integracija drugog sistema je moguća u bilo kom trenutku

Proizvesti proizvode visokog kvaliteta u kojima će krajnji kupci uživati dugo, moguće je samo kroz kvalitetnu obradu ivica. Zbog svojih fizičkih svojstava (kao što su velika težina i krhkost) staklo ima tendenciju da se lomi ako postoje defekti na ivici stakla – posebno zbog nepravilnog rukovanja ili opterećenjem uzrokovanih toplotom ili vetrom.

Profesionalna obrada ivica stakla u velikoj meri smanjuje ovaj rizik, a zauzvrat kreira veoma pozitivan efekat koji se ogleda u bezbednom radu, smanjenju troškova tokom procesa obrade, kao i smanjenju troškova nakon prodaje.

„All-in-one“ rešenje za svaku obradu ivica

SplitFin je all-in-one rešenje za brušenje, poliranje i sečenje. Dakle, svaki proces potreban za proizvodnju može da se odradi na jednom LiSEC sistemu – SplitFin.

vertikalni sistem obrade ivica stakla
Foto: LiSEC / SplitFin

SplitFin je dizajniran za sve prerađivače stakla kojima je potrebno profesionalno i brzo rešenje sa veoma velikim obimom prodaje. Pored toga, LiSEC-ov vertikalni sistem zauzima znatno manje prostora.

Za više informacija o LiSEC rešenjima obrade ivica pročitajte OVDE.

Takođe, možete preuzeti njihov „Factsheet“ koji govori o 7 stvari koje treba uzeti u obzir za profesionalnu i efikasnu vertikalnu obradu stakla klikom OVDE.

www.lisec.com

LiSEC Austria GmbH
Peter Lisec Straße 1
3353 Seitenstetten, Austria

Martin Muehlwanger
Head of Marketing and Corporate Communications
T: +43 7477 405 1151
M: +43 664 84 77 802
E: martin.muehlwanger@lisec.com
W: www.lisec.com

 

 

Prethodni tekstALUPROF sistem MB-HARMONY OFFICE
Sledeći tekstEV 2E – mašina za čišćenje uglova PVC profila