REHAU d.o.o. Beograd

REHAU d.o.o. Beograd

  1. Poslovni adresar
  2. /
  3. Sistemi za zaštitu od sunca
  4. /
  5. REHAU d.o.o. Beograd

REHAU d.o.o. Beograd

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Sistemi za zaštitu od sunca
  4. »
  5. REHAU d.o.o. Beograd
Kontakt informacije
Adresa:
Stražilovska 7, Dobanovci, Srbija, Srbija 11272
Telefon: +381 11 37 70 301
Opis firme:

Savremena tehnologija je sastavni deo REHAU svakodnevice. Zašto ne bi bilo tako i sa Vašim prozorima? Sa REHAU su Vam otvorene sve mogućnosti – bez obzira da li tražite neobičan dizajn, održive proizvode ili pametna rešenja. Uvek su Vam na usluzi i dostupni za sve konsultacije.

REHAU je sebi postavio zadatak da razvije inovativne prozorske sisteme, prozorska rešenja za uspešnu diferencijaciju i pouzdanost kao ključ uspeha. REHAU inspiriše kupce svojim pametnim inovativnim i održivim proizvodima i rešenjima. Od starih prozora nastaju novi, inovativni i održivi prozorski sistemi – istog kvaliteta u poređenju sa REHAU prozorima od novih materijala.

Prozori koji su savremeni kao i naš život

Dozvolite da vas REHAU svet boja inspiriše. REHAU program KALEIDO COLOR obezbeđuje Vam ogroman izbor boja i varijante dizajna, tako vašoj mašti nema granica pri individualnom dizajniranju vaše nekretnine. U zavisnosti od željenog izgleda i površinske strukture, koriste se različiti postupci, kao što je lakiranje (KALEIDO PAINT) ili kaširanje folije (KALEIDO FOIL). Rezultat: preko 400 mogućnosti dizajniranja.

Sa REHAU materijalom visokih performansi RAU-FIPRO X mogu se realizovati prozorski elementi u visini etaže, sa pouzdanim funkcionisanjem do visine od 2,80 m – bez ikakvih dodatnih svetlarnika. Izuzetno uski profili dodatno povećavaju površinu prozora.

Kada je reč o energetski efikasnim prozorima sa REHAU prozorskim sistemima ćete imati kontrolu nad Vašom potrošnjom energije. Visoke vrednosti izolacije osiguravaju nisku potrošnju energije – do 76 % manje energije u odnosu na stare prozore.

REHAU Vam nudi visoku tehnologiju za maksimalnu udobnost, visoke zvučne i toplotne performanse, kako za današnje tako i za buduće potrebe – bez obzira da li se radi o prozorima ili vratima za balkone, terase i kuće ili o podizno-kliznim vratima.

Inovativni sistemi za nas koji tražimo više

Pored isprobanih sistema prozorskog profila kao što su GENEO, od materijala RAU-FIPRO X, i SYNEGO, REHAU predstavlja SYNEGO SLIDE novi klizni sistem na platformi. Fokus je na jednostavnosti upotrebe, dizajnu i racionalnoj obradi. Pored toga, sopstvenim sistemom zaštite od pada, REHAU prati i osluškuje potrebe kupaca i time lansira sistem SKYFORCE, inovativni sistem zahvaljujući brzoj i jednostavnoj montaži. Moderan dizajn, visoko kvalitetna, precizna obrada i visok nivo sigurnosti karakterišu SKYFORCE sisteme koji omogućavaju minimalistički dizajnirane, zastakljene sisteme zaštite od pada za sve REHAU linije proizvoda.

Panorama Swing pruža potpuno jasan pogled i čist izgled - bez standardnih šarki ili vidljivih ugradnih elemenata. Panorama Swing dostupan je u raznim bojama i asortiman uključuje dvostruke i trostruke zastakljene jedinice.

Pametna rešenja za bezbrižan dom i svakodnevnicu

"Bolje sprečiti nego lečiti" - to je ideja koji stoji iza REHAU Smart Guard. Jer sa svojim jedinstvenim protivprovalnim, preventivnim sistemom on signalizira potencijalnim prestupnicima da ne treba ni da pokušaju da izvrše provalu. Neupadljivo ugrađen u ram Vaših SYNEGO ili GENEO prozora. Inteligentni senzor za detekciju registruje provalnika, a zatim samostalno pokreće odbrambeni program. Ali i u slučaju izvršenja provale brza i sigurna aktivacija uzbunjivanja sa inovativnim Smart Home – povezivanjem, obezbeđuje fleksibilne mogućnosti reagovanja.

Čuvamo našu zajednicu

Kao kompanija koja proizvodi širom sveta, REHAU takođe ima i posebnu odgovornost za ljude i životnu sredinu. Zbog toga se podrazumeva da neprestano optimizujemo naše korišćenje resursa, kao i energetsku efikasnost u našim fabrikama i našim proizvodima. REHAU već danas postiže smanjenje CO2-emisije, i do 97.000 tona godišnje. REHAU prozorski profili sa proizvodnom oznakom REHAU EcoPuls predstavljaju ovaj pozitivan ekološki pečat. Od starih prozora i restlova profila proizvode se novi, inovativni i održivi prozorski sistemi, i to u doslednom kvalitetu kao kod REHAU prozora od nekorišćenog materijala. Materijal se sakuplja, prečišćava, usitnjava, sortira, delimično oplemenjuje i na kraju se kao takav koristi za proizvodnju novih prozorskih profila.

Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 1:
Ključna reč 2:
Ključna reč 3:

Pošalji upit firmi