TIER ENTERIJERI – Asortiman renomiranog Nemačkog proizvođača GARDINIA

Širina ponude u salonu TIER omogućava kompletno uredjenje enterijera materijalima za dekoraciju i zaštitu od sunca. Kupci mogu izabrati moderan ili klasičan stil za opremanje prostora.

Asortiman čine tkanine za zavese i draperije, garnišne, vodilice kao i paketo sistem. Zebra, rolo zavese i paneli kao i ostali sistemi za zaštitu od sunca nude najnovija rešenja za privatne i poslovne objekte.

Širina ponude u salonu TIER omogućava kompletno uredjenje enterijera  Kupci mogu izabrati moderan ili klasičan stil za opremanje prostora

Saveti dizajnera i idejna rešenja prate najnovije trendove a usluga obuhvata i merenje prostora, izradu i postavljanje proizvoda.

Zidne Garnišne

Garnišne nisu detalj koji se u prostoru primećuje na prvi pogled, ali u kombinaciji sa zavesom i detaljima za dekoraciju može dodatno pojačati utisak enterijera. Asortman renomiranog nemačkog proizvođača GARDINIA čine garnišne različitog profila i završne obrade, mesing, aluminijum, inox, plemeniti čelik, drvo, antk, bojeni metal.

Garnišne nisu detalj koji se u prostoru primećuje na prvi pogled Garnišne u kombinaciji sa zavesom i detaljima za dekoraciju može dodatno pojačati utisak enterijera

Veliki izbor delova i pribora daje mogućnost kupcu da sam izabere dužinu garnišne (mogu se nastavljati na velike dužine), da li će biti jednoredna (samo za zavesu) ili dvoredna (za zavesu i draperiju). U ponudi je veliki izbor završetaka, nosača koji mogu biti zidni ali i plafonski, držača i alki različitog oblika.

Asortman renomiranog nemačkog proizvođača GARDINIA U ponudi je veliki izbor završetaka
www.tier.rs

TIER ENTERIJERI
Omladinskih brigada 100 (IDEA extra)
Tel/fax: 011/2169-430
E-mail: office@tier-enterijeri.com
www.tier.rs