Zavese sa alkama u vašem domu

Zavese sa alkama su napravljene od raznih materijala, uključujući staklo, aluminijum, plastiku i razne tkanine.

Zavese sa alkama u kuhinjama

Danas zavese sa alkama imaju arhitektonsku funkciju i funkciju dizajna u restoranima, barovima i maloprodajnim salonima.

Zavese sa alkama
Slika 2 – Zavese sa alkama

Zavese su napravljene od male, aluminijumske mreže, autentičnog metala koji je lagan i raznovrstan.
Možete prilagoditi dizajn, boju, oblik i veličinu kako bi stala u svaki prostor. Ovo je inovativni materijal koji omogućava kreatoranje savremenog i upečatljivog dizajna.

Mrežaste zavese
Slika 3 – Mrežaste zavese

Aluminijumske zavese sa alkama su raznovrsne. One mogu visiti sa plafona, biti montirane za zid ili zakrivljene u prostoru. Mogu se koristiti kao projektno platno na kojem se puštaju fotografije ili video snimci, koji upotpunjuju raspoloženje i atmosferu.

Komercijalna upotreba zavesa sa alkama

Zahvaljujući izradi od eloksiranog aluminijuma, zavese sa alakama su izdržljive a samim tim idealne za komercijalnu upotrebu.
Zavese od alki, za razliku od mrežastih, pogodne su za ulazna vrata, kao i oblasti pripreme i kuvanja. Šetnja kroz dizajn lančanih struktura čini zavese idealnim za čuvanje prostorija od neželjenih insekata i omogućava svež vazduh da cirkuliše. Lanci su dostupni u raznim veličinama.

Zavese sa lancima u kupatilu
Slika 4 – Zavese sa lancima u kupatilu

Domaća upotreba zavesa sa alkama

Zavese sa alkama su dekorativne i funkcionalne, i pružaju dodatnu privatnost stanarima. Dozvoljavaju vašoj deci ili kućnim ljubimcima pristup ka spoljnom svetu bez ulaska insekata i drugih stranih bića unutar doma.