Zaštita od sunca – prostor po vašim merama i željama „ING.AL“

Upotreba stakla u gradnji je povećana. Novo energetsko efikasno zastakljivanje sa većim stepenom vidljivosti sve je više u upotrebi. Industrija rolo zavesa odgovorila je na zahteve zaštite od sunca nudeći prozračne zavese koje omogućuju zaštitu od sunca, a istovremeno i dovoljan nivo svetlosti unutar prostorije. Zavese su napravljene od poliesterskih vlakana i imaju veću solarnu prozračnost nego klasične zavese.

Proizvođači venecijanera i trakastih zavesa nude mehanički formirane trake i žaluzine kao alternativu zavesama. Ovi proizvodi propuštaju svetlost pri promeni ugla žaluzina i lamela, a neprozirnost traka i lamela ograničava sposobnost ovih zastora da obezbede ravnomernu distribuciju svetla kroz prozor.

ING.AL - Sistem MG-S rolo zavese
ING.AL – Sistem MG-S rolo zavese
ING.AL - Sistem MG-II rolo zavese
ING.AL – Sistem MG-II rolo zavese

Preduzeće ING.AL se bavi inžinjeringom za primenu aluminijuma. Aluminijumska stolarija svojim osobinama zadovoljava visoke standarde današnjeg tržišta za kvalitetnom stolarijom koja traži minimalno održavanje. Aluminijumski profili svojom čvrstinom osiguravaju statičku stabilnost ugrađenih elemenata, izuzetno su lagani i samim tim je osiguran i dug vek ugrađenog elementa.

Neki od naših značajnijih projekata su alu fasade teniskog centra SRPC Milan Gale Muškatirović i Procredit banke u Beogradu, Forme ideale u Jagodini, staklene bašte u Amsterdamu, radovi na objektu Plaza Kragujevac itd…

Pored aluminijumske stolarije u ponudi ING.AL-a se nalaze i:

  • rolo zavese,
  • venecijaneri,
  • garnišne,
  • alu fasade,
  • aluminijuska senzorska vrata i
  • staklene bašte.

Novi vek dozvoljava da svako ko ima osećaj za lepo postane dizajner u okviru svog mikro okruženja i stvori prostor po svojim merama i potrebama. U tom smislu, jedino pravilo jeste da nema pravila. Sve je moguće i sve je dozvoljeno!

www.ingal.rs

ING.AL Aluminium engineering
tel.: +381(0)34 304 315
fax: +381(0)34 304 316
mob: +381(0)60 302 41 50
email: jocaingal@yahoo.com
web sajt: www.ingal.rs

Prethodni tekstIskustvo nas preporučuje – Rolopast Mošić
Sledeći tekstMATERIJAL ZA SVE PRILIKE I NAMENE – ALUMINIJUM u građevinarstvu