Zastakljena terasa – maksimalno iskorišćen kutak u vašem domu

Ukoliko živite u stanovima gde su kvadrature manjih dimenzija, gde su terase skučene, nefunkcionalne i beskorisne, Link line u tom slučaju ima pravo rešenje za Vas a to je – Zastakljena terasa. Zatvorenom terasom dobijate prostor koji ćete koristiti, bez obzira na vremenske uslove, elegantno i moderno proširenje prostora, savršen dodatak koji ukrašava prostor i u kojem možete svakodnevno uživati.

Link line svojim kupcima nudi mnogobrojne sisteme zastakljivanja:

✅ Stakleni balkoni
✅ Klizni sistemi
✅ Podizno klizni sistemi
✅ Harmonika sistemi

Kako ističu iz ove kompanije, ne postoji idealno rešenje za sve prilike, već rešenje birate u zavisnosti od toga koju će funkciju imati terasa nakon zastakljivanja!

Zastakljena terasa u stanu
Foto: Link Line / Zastakljivanje terase

Kada se odlučite na zatvaranje terase odmah vam je u glavi ušteda električne energije. Zatvorenom terasom dobijate prostor koji ćete koristiti, bez obzira na vremenske uslove. Na zastakljenoj terasi možete i u letnjem i zimskom periodu dodati par cvetnih žardinjera i neku garnituru i uživati uz jutarnju kaficu, noću možete posmatrati nebo i zalazak sunca sa svojim ljubimcem kojem će takođe prijati komfor i sigurnost. Sa zastakljenom terasom dobijate elegantno i moderno proširenje prostora, savršen dodatak koji ukrašava prostor i u kojem možete svakodnevno uživati.

Terasu možete zatvoriti sa PVC i ALU stolarijom koja funkcioniše na svim oblicima terasa. Takođe možete birati između klasičnog otvaranja (otvaranje na kip i okretno otvaranje) ili kliznog sistema.

Link Line logo

LINK LINE d.o.o.

Izložbeni saloni:
Kisačka 59A, 21000 Novi Sad
Heroja Pinkija 16, 21000 Novi Sad
Bulevar Milutina Milankovića bb,23000 Zrenjanin

+381 21 557 654
+381 60 557 6540
linklinens@gmail.com
www.linkline.rs

Prethodni tekstNove subvencije za zamenu stolarije
Sledeći tekstSajam građevinarstva od 27. do 30. aprila na Beogradskom sajmu