Površinska zaštita prozora i vrata – Svetski trend sada i kod nas

Svetski trend i kod nas – revolucionaran proizvod koji štedi vreme i novac

S PROTECT d.o.o. pruža usluge privremene površinske zaštite svih vrsta aluminijumske i PVC stolarije, stakla i svih staklenih sistema od oštećenja prilikom izvođenja građevinskih radova, kao i zaštitu svih vrsta čvrstih radnih površina, podova, vrata.
Predstavništvo se nalazi u Beogradu, dok naše usluge nudimo na teritoriji Srbije i šire.

ČIME SE BAVIMO

Građevinske kompanije širom sveta koriste zaštitni premaz u tečnom stanju, zaštitni sprej, kako bi zaštitile čvrste površine tokom izvođenja građevinskih radova, koji se skida jednostavnim ljuštenjem brzo i lako.

Problemi oštećenja i prljavštine na gradilištima rezultiraju skupim popravkama i čišćenjem. Veća šteta rezultira zamenom. Čišćenje može koštati puno novca ili može potrajati satima ako odlučite da to uradite sami.

Zaštitni premaz će zaštititi brojne neporozne površine spolja i unutra, tokom trajanja celog građevinskog procesa, od oštećenja kao što su: malter, boja, prskanje, gips, abrazija, prašina i prljavština, ogrebotine, rđa.

ZA ŠTA JE SVE NAMENJEN

Štiti sve vrste čvrstih površina:

  • Prozore i stakla
  • Okvire – PVC, aluminijum, drvo, kompozit, plastificarni aluminijum
  • Vrata
  • Podove – beton, mermer, pločice, lakirano drvo
  • Stepeništa
  • Radne površine
  • Staklene fasade
  • Zastakljene krovove

KAKO SE NANOSI

Zaštitni premaz je tečni nanos koji se lako ljušti i otporan je na vremenske prilike, napravljen da privremeno obezbedi zaštitu određenog broja neporoznih površina tokom procesa izgradnje.

Nanosi se kao tečnost direktno na površinu, specijalnom mašinom u vidu spreja, brzo i lako i pogodan je za sve vrste osetljivih površina bez obzira kog su oblika i veličine.

Zaštitni premaz traje do 24 meseca u unutrašnjem i 12 meseci u spoljašnjem prostoru. Koristi se za sve vrste projekata, od nebodera do svakodnevnih poslova.

POBOLJŠAJTE ODNOSE SA KLIJENTOM NA RELACIJI IZVOĐAČ-INVESTITOR

Korišćenje zaštinog premaza doprineće da se izvođači i naručioci radova više ne spore oko toga ko treba da plati nastalu štetu i eventualne popravke. Sa našim proizvodom imate jednu brigu manje, a vaš kredibilitet će biti na još višem nivou.

S PROTECT d.o.o.
M. +381 64 280 44 65
M. +381 63 164 16 46
office@sprotect.rs
www.sprotect.rs

Prethodni tekstDirektor Gealana o subvencijama za zamenu stolarije
Sledeći tekstMilica Zemunac iz kompanije Rollo Planet o subvencijama za zamenu stolarije