Internacionalni Sajam građevinarstva i arhitekture BUDMA

30. januar – 2. februar 2018. god., Poznan, Poljska

BUDMA je najvažniji događaj građevinarstva u Centralnoj i Istočnoj Evropi gde će se predstaviti proizvođači više desetina zemalja. Sajam je koncipiran tako da najviše okupi četiri velike grupe: arhitekte, izvođače, trgovce i proizvođače industrije građevinarstva. Svake godine, više od 800 izlagača se sretne sa preko 45000 profesionalaca ove industrije.

TEMATSKI SKLOP: prozori i vrata, zidovi i fasade, kapije, ograde, plafoni, izolacija, kamen kao materijal za izgrasnju, različiti materijali, beton, stepeništa, podovi, hardver, premazi i lakovi, sistemi z azavršnu obradu, keramika, pasiva i energetski efikasna gradnja, alati, metal, okovi i bravarija, čelik, drvene konstrukcije, sistemi za sklapanje, krovovi i propratni materijali kao i IT  pri projektovanju.

Hosted Buyers program - BUDMA

BUDMA HOSTED BUYERS program:

Hosted Buyers program je unikatna komponenta BUDMA sajma koja pruža priliku ozbiljnim kupcima da se upoznaju sa izlagačima po svom izboru. Ovaj program omogućava organizovanje sastanaka jedan-na-jedan stranaka koje su izrazile interesovanje. Kvalifikovani kupci su naši VIP gosti. Za njih je organizovan smeštaj, prevoz  kao i druge beneficije.

www.budma.pl/en
www.hostedbuyers.eu

Kontakt:
Marta Grzempowska
+48 61 869 20 87
marta.grzempowska@mtp.pl
Za izlagače:
Marta Szydłowska
+48 61 869  23 66
marta.szydlowska@mtp.pl
Za posetioce:
Monika Piernikowska
+48 61 869 20 88
monika.piernikowska@mtp.pl
HOSTED BUYERS program:
hb.budma@mtp.pl