Najveći svetski sajam bio je uspešan kao pre pauze!

Nakon dugih šest godina, FENSTERBAU FRONTALE se konačno vratio i Klaes je učestvovao, kao i ranije. Uz naš moto „Mi organizujemo poslovanje“, učestvovali smo kao vodeći pružalac inovativnih IT rešenja za inteligentnu digitalizaciju. Cilj je bio jasan i ostvaren je: trajni benefiti za naše klijente kroz transparentne i efikasne radne tokove.

Činjenica je da se vodeći svetski sajam u Nirnbergu veoma dobro oporavio od „letnjeg izdanja“ bila je važna prekretnica za Larsa Klaesa (menadžment Klaesa):

„Ponovo je bio veoma uspešan sajam sa dosta korisnih kontakata sa klijentima, zainteresovanim stranama i partnerima iz brojnih zemalja. Postojao je veliki interes za naša nova rešenja, kao i za dalji razvoj, i povezivanje mašina.“ On dodaje: „Kvalitet odlučivanja posetilaca bio je izuzetno visok, tako da nije bilo važno što je ukupan broj posetilaca opao. Odluka o pomeranju sajma na utorak do petka pokazala se izuzetno pozitivnom za posetu“.

Lars Klaes, menadžer u Klaesu
Lars Klaes

„Posebno značajni na ovogodišnjem nastupu bili su Klaes planiranje montaže, koje je omogućilo nekoliko spontanih zaključaka ugovora, kao i novi e-prod horizon, Alu plus, konfiguratori (roletne i vrata Pirnar) i Klaes Cloud serveri… Digitalizacija na nivou cele kompanije predstavlja značajnu konkurentsku prednost u svetlu trenutnih zahteva tržišta. Zbog toga intenzivno razvijamo rešenja u svim organizacionim i tehničkim oblastima kako bismo kontinuirano povećavali efikasnost naših klijenata. Sopstvenom proizvodnjom i nabavkom možete optimalno da upravljate – bez obzira na veličinu kompanije“.

Sveukupno, sajam je bio izuzetno motivišući događaj za celokupni Klaes tim jer je, na primer, započet iznenađujući broj novih projekata sa klijentima – kako u pogledu akvizicije klijenata, tako i implementacije rešenja kod postojećih. Nastup na FENSTERBAU FRONTALE nije bio samo okidač za plodonosne poslovne kontakte, već i potvrda naše inovativne snage i prisutnosti na tržištu. Zbog toga se vraćamo u Nirnberg 2026. godine – od 24. do 27. marta…

Hvala klijentima, zainteresovanim stranama i partnerima na poseti i divnoj saradnji!!!

Novi logo Klaesa

Klaes GmbH & Co. KG
53474 Bad Neuenahr-Ahrweiler
Marko Šaletić
+381 63 654 511
msaletic@klaes.com
www.klaes.com