Eurasia Sajmovi prozora, vrata i stakla od 3. do 6. novembra 2021.

Kao rezultat sastanaka sa industrijskim udruženjima i na osnovu povratnih informacija kupaca, želeli bismo da vas obavestimo da su Eurasia Sajmovi prozora, vrata i stakla, koji je trebalo da se održi od 3. do 6. marta 2021. godine, odloženi za novembar 2021. godine u hali TÜYAP u sajamskom kongresnom centru – koji je dobio svoj Covid 19 sertifikat o sigurnoj usluzi.

Eurasia Sajmovi prozora, vrata i stakla od 3. do 6. novembra 2021. godine

Svetski poznati Sajam trio, Eurasia Sajmovi prozora, vrata i stakla biće hibridni događaj, gde će snaga fizičkog događaja i inovativne digitalne aplikacije biti kombinovane u korist svih domaćih i međunarodnih kupaca. Cilj organizatora je da stvore što sigurnije okruženje u kojem su u mogućnosti, uz uspostavljen niza bezbednosnih mera.

Kako navode organizatori, biće im drago da pozdrave mnoge od vas na Eurasia Sajmu prozora, vrata i stakla, što je jedan od najopsežnijih i najspecijalizovanijih trgovinskih događaja u regionu Evroazije, uz podršku svih zainteresovanih strana u industriji od 3. do 6. novembra 2021. godine.

Takođe bi želeli da se zahvale svima na strpljenju i podršci. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati organizatora.

Euroasia Sajmovi prozora, vrata i stakla
Euroasia Sajmovi prozora, vrata i stakla

Rezervišite svoj štand Kontaktirajte organizatora

Reed Tüyap Fairs Inc.
Tüyap Fair & Congress Center, Istanbul
+90 212 867 11 32
www.eurasiawindowfair.com
www.eurasiadoorfair.com
www.eurasiaglassfair.com