Graf Synergy predstavlja novi trend u proizvodnji PVC prozora

Danas imamo skoro neograničene mogućnosti da fasadni element kuće prilagodimo našem ritmu i načinu života. I u ovom trenutku, PVC prozor se snažno ističe širokim izborom opcija za kombinovanje boja, materijala, veka trajanja, izolacije i estetskog savršenstva.

Vizuelno može izgledati kao drveni prozor ili kao industrijski aluminijumski prozor. Gledajući ih ne odaje se utisak da su visoko izolacioni materijal i da se za takva rešenja odlučuju ljudi ne samo za životni prostor, već ih biraju i investitori kao rešenja za javne objekte.

Ima još mnogo nedostakaka tzv. „plastičnog“ izgleda prozora koji većina nas poznaje. Žlebovi u uglu gde se nakuplja prljavština; farbani lak sa korektivnom bojom, koji je pre nekog vremena izgubio sjaj; oštri uglovi koji cepaju krpu pri čišćenju i grebu nas kada nehotice priđemo bliže; tvrda guma u uglu oslobađa vodu, hladan vazduh i skuplja prljavštinu u uglovima profila; ograničene boje kojima nismo postigli harmoniju spoljašnjeg i unutrašnjeg izgleda… Na sreću, ovo je prošlost.

Zašto najbolji proizvođači PVC stolarije koriste V-Perfect® zavarivač
Spoj napravljen V-Perfect® tehnologijom

Već deceniju na tržištu postoji rešenje koje je postavilo novi standard. Standard koji otvara mnoge nove mogućnosti i kombinacije upotrebe različitih materijala. Na našem sajtu možete videti razloge zašto najbolji proizvođači PVC stolarije koriste V-Perfect® zavarivač i razloge zašto sve više investitora želi takve prozore.

I proizvođači i kupci PVC prozora sve su svesniji prednosti ovakvog prozora napravljenog sa ekskluzivnom V-Perfect® tehnologijom zavarivanja. U Graf Synergy kompaniji verujemo da nas ništa ne može sprečiti da tražimo poboljšanja. Svaka inovacija koju predstavimo svetu budi u nama želju za poboljšanjem. Pokreće nas neumorna unutrašnja sila da testiramo granice mogućeg. Stvaramo za one koji veruju u sebe. Za tebe.

GRAF SYNERGY SRL
Via G. Galilei, 38 – 41015 Nonantola (Mo) – Italy
M +386 41 249 856
t.grobisa@grafsynergy.com
www.grafsynergy.com

Prethodni tekstCena aluminijuma drastično raste!
Sledeći tekstVisoko-efikasni drveni profil – UNIDAS