Otvaranje ift Hellas-a, Ift Rosenheim predstavljen u grčkoj kao nezavisna kompanija

27. juna ove godine otvaranje ift Hellas-a, predstavništva ift Rosenheima u Grčkoj, održano je u Solunu. Potpisivanju ugovora između Dimitriosa Moustakidisa (generalni direktora ift Hellas-a), Jochen Peichl-a (generalni direktor ift Rosenheim) i Matthias Frohlekea (generalni menadžer poslovne linije testiranja kompanije ift Rosenheim) prisustvovalo je više od 70 gostiju, uključujući predstavnike grčke vlade, privrede i druge počasne goste. Osnivanjem nezavisne kompanije sada je moguć brži servis za klijente kao i veća fleksibilnost za pojedina pitanja.

Matthias Föhleke, Dimitrios Moustakidis, Dr. Georgios Moustakidis, Dr. Jochen Peichl
Matthias Föhleke, Dimitrios Moustakidis, Dr. Georgios Moustakidis, Dr. Jochen Peichl

Konkretnije, na osnovu postojećih usluga, grčki korisnici sada mogu biti usluženi brže i efikasnije. Ogromna prednost je što se testovi mogu vršiti u Grčkoj. U početku, to će biti saradnja dve testne laboratorije kompanije ift Rosenheim, da bi ispitivanja vazduh-vetar-voda vremenom bila izmeštena. Ove usluge su takođe omogućena i za susedne zemlje. Kao dodatak, odnosno olakšavajuća okolnost, bila bi mogućnost da se sertifikat ift izdaje i na grčkom jeziku.

Ift Rosenheim predstavljen u grčkoj kao nezavisna kompanija
Ift Rosenheim
Ift Rosenheim predstavljen u grčkoj kao nezavisna kompanija
Ift Rosenheim

Tokom manifestacije „DAN PROZORA“ u Hrvatskoj zvanično je otvarena kompanija i to 13. marta ove godine. Direktor Hrvoje Komac sada može, poput pomenutog ift Hellas-a u Grčkoj, pružiti bolju uslugu hrvatskim kompanijama, uštedeti troškove transporta i skratiti vreme isporuke.

Ift Rosenheim želi obema osnivačima mnogo uspeha i raduje se nastavku uspešne saradnje.

Info o ift Rosenheim

ift Rosenheim je ovlašćeno evropsko telo za ispitivanje, nadzor i sertifikaciju sa međunarodnom akreditacijom, prema standardima DIN EN ISO / IEC 17025. Osnovne aktivnosti ift Rosenheimu-a uključuju praktično, holističko i brzo ispitivanje i procenu svih karakteristika prozora, fasada, vrata, kapija, zastakljivanja i građevinskih materijala. Njegovi ciljevi uključuju održivo poboljšanje kvaliteta proizvoda, dizajna i tehnologije, kao i rad na standardizaciji i istraživanju. Sertifikacija od strane ift Rosenheim omogućava kompanijama potvrdu kvaliteta širom Evrope.

ift Rosenheim
Theodor-Gietl-Straße 7-9, 83026 Rosenheim, Germany
T +49 (08031) 261 0
F +49 (08031) 261 290
info@ift-rosenheim.de
www.ift-rosenheim.de