HOPPE- Tri osnovne linije proizvoda

Kompanija HOPPE deli lepezu svojih proizvoda u tri jasno odvojene linije koje se zasnivaju na različitim zahtevima kupaca po pitanju cene i shvatanju vrednosti. Smisao ovoga je da nama, kupcima, omogući bolji uvid u lepezu naših proizvoda i olakša pronalaženje odgovarajuće savršene kvake. Bez obzira na razlike u tehnologiji, dizajnu, pakovanju i ceni, sve tri linije proizvoda imaju zajedničku odrednicu: utvrđeni HOPPE kvalitet.

HOPPE Jednostavna i sigurna - "Prava kvaka" sa skenerom otiska prsta
HOPPE S.p.A.

Materijali i njihovo održavanje

Aluminijum:

Okovi robne marke HOPPE proizvedeni su od visoko kvalitetnih primarnih legura otpornih na koroziju. Površina HOPPE aluminijumskih okova je zaštićena ili eloksažom ili plastifikacijom. Zaštitni film, koji nastaje tokom procesa eloksaže, čini proizvode otpornim na uticaje iz životne okoline, kao što su znoj, vlaga i laka mehanička dejstva. Aluminijumski okov ne zahteva posebno održavanje, jer prljavština može da se ukloni vlažnom tkaninom.

Kod prevlačenja površine praškastim postupkom (plastifikacijom), boja u prahu nanosi se na površinu aluminijuma posredstvom elektrostatičkog postupka. Ona se zagreva na temperaturu od 150°-200° što dovodi do topljenja čestica boje i stvaranja filma boje. Kod aluminijumskog okova ne postoji rizik po zdravlje. Aluminijum, kao i oksidni sloj koji ga štiti, ne zahteva posebno održavanje. Prljavština može jednostavno da se ukloni vlažnom tkaninom.

FENSTERBAU FRONTALE u Nirnbergu
HOPPE – „Prava kvaka“

Nerđajući čelik:

Okov robne marke HOPPE proizvodi se od hrom-nikl čelika. Zato što je u skladu sa zaštitom životne okoline, bezopasan i jednostavan za održavanje, koristi se za proizvodnju kuhinjskog posuđa i u industriji hrane. Nerđajući čelik je otporan na koroziju zato što komponente u leguri, hrom i nikl, razvijaju nevidljivi zaštitni film. Ako okov od nerđajućeg čelika pokaže znakove korozije, oni su izazvani česticama rđe koje su prirodno prisutne u atmosferi. Tragovi prljavštine i masnoće mogu da se uklone deterdžentima za upotrebu u domaćinstvu pogodnim za nerđajući čelik. Okov od nerđajućeg čelika je dostupan i sa HOPPE Resista® garancijom na površinu.

Najlon:

Okovi robne marke HOPPE proizvedeni su od visoko kvalitetnih poliamida koji zadržavaju svoje pozitivne osobine: kvalitet po pitanju antistatičnosti i otpornost na vremenske prilike, hemikalije, habanje i kidanje uprkos različitim atmosferskim uticajima. HOPPE proizvodi od najlona su otporni i na ultraljubičaste zrake. Prljavština može da se ukloni vodom i/ili konvencionalnim sredstvima za čišćenje.

Mesing:

Mesing ne zahteva posebno održavanje. Prljavština može da se ukloni vlažnom tkaninom, a treba izbegavati upotrebu baznih i abrazivnih sredstava za čišćenje. Okov od mesinga je dostupan i sa HOPPE Resista® garancijom na površinu.

HOPPE SecuSignal® – Više od običnog otvaranja i zatvaranja
HOPPE S.p.A.

Garancija na funkcionalnost kompanije HOPPE Prema mišljenju kompanije HOPPE, proizvod koji ima robnu marku mora da održi obećanje dato kupcima, u vezi sa kvalitetom. Da bi ovo obezbedila, kompanija HOPPE daje desetogodišnju garanciju na funkcionalnost na kvake za vrata i prozorske ručice (pod uslovom da su ispunjene smernice za postavljanje i održavanje ovih delova).

Proizvodi robne marke HOPPE podležu mnogobrojnim testovima da bi se obezbedio besprekoran rad. Vrše se i ispitivanja statičkog opterećenja i ispitivanja postojanosti u zavisnosti od tipa proizvoda. Ona približno odražavaju udare koje okov treba da svakodnevno podnese, a prevazilaze ispitivanja i zahteve standarda DIN EN 1906 ili RAL-RG 607/9.

Dok se prema standardima DIN EN 1906 i RAL-RG 607/9 okov ispituje izolovano, kompanija HOPPE, mnogo realnije, sprovodi ispitivanja rada neposredno na vratima i prozorima. Ovo znači da se ne ispituje samo funkcija, već takođe i postojanost spoja između okova i vrata ili prozora. Ovde je broj radnih ciklusa mnogo veći od onoga koji se zahteva gorepomenutim standardima – na kraju krajeva, mi ipak ovde govorimo o savršenoj kvaki kompanije HOPPE.

www.hoppe.com
HOPPE S.p.A.
Industriezone 1/5 – Eurocenter
I-39011 Lana (BZ)
M. +381 65 3349 281
E. predrag.veljovic@hoppe.com
W. www.hoppe.com