Medwood – Međunarodna izložba alata, opreme za obradu drveta za industriju nameštaja

Medwood je centar pažnje za profesionalce u oblasti izrade nameštaja, stolarstva, trgovine drvnim materijalom i dizajna.

Sa obnovljenom energijom i tri zasebne teme (Materijali + Dizajn, Eko-gradnja, Rešenja za hotele), 5. MEDWOOD izložba želi dobrodošlicu svojim posetiocima od 8. maja do 11. maja u najvećem, najmodernijem, funkcionalnom i dizajniranom da zadovolji najviše međunarodne standard kvaliteta – Izložbenom centru METROPOLITAN EXPO, lociranom tik uz međunarodni aerodrom u Atini Eleftherios Venizelos.

MEDWOOD kontinuirano predstavlja inovativne ideje i prilagođava ih zahtevima kako grčkog tako i međunarodnog tržišta drveta i stoga je klasifikovana kao jedna od vodećih izložbi drveta i drvenog nameštaja u širom sveta.

Uzimajući u obzir šta je najbolje za vašu kompaniju, ove godine 5. MEDWOOD izložba stavlja akcenat na oblasti dizajna nameštaja i dekoraciju kao i na eko-gradnju. Štaviše, ona obezbeđuje ideje i rešenja za upotrebu materijala u hotelima a kao rezultat privlačna je određenom segment posetilaca kao što su arhitekti, građevinski inženjera i hotelijeri.

MEDWOOD Materijali + Dizajn

Širok spektar inovativnih materijala koji se koriste pri izradi nameštaja kao i u dekorisanju unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora. Prvoklasni brendovi, trendseteri u dizajnu, biće prisutni.

MEDWOOD Eko-gradnja

Specijalne prezentacije novih, seizmičkih i ekoloških sistema za građenje, koristeći drvo kao osnovni materijal i uključujući moderan dizajn dok se cilja na nula potrošnju energije.

MEDWOOD Rešenja za hotele

Pametna rešenja i inovativne aplikacije za hotelski establišment koja se tiču dekoracije spoljašnjeg (zasenčavanje, deking i pergola) kao i unutrašnjeg prostora, uključujući specijalne dekorativne površine i nove materijale koji se mogu primeniti bilo gde.

Medwood centar pažnje za profesionalce u oblasti izrade nameštaja, stolarstva, trgovine drvnim materijalom i dizajna

Takođe, 5. MEDWOOD izložba će biti organizovana paralelno sa DOMICATEC, događaju posvećenom konstrukciji i renovaciji. ELECTROTEC, događaju posvećenom materijalima i aparatima za električne instalacije kao i osvetljenju, COLOUR AND DECORATION, događaju posvećenom bojama, dekoraciji i alatima – tri tesno povezane prodajne izložbe koje čine sve mnogo atraktivnijim izlagačima i posetiocima.