ESTE TEAM doo, Beograd – Ponosni nosilac AAA GOLD sertifikata bonitetne izvrsnosti

ESTE TEAM doo je već 13 godina ekskluzivni zastupnik najvećih svetskih proizvođača mašina, alata i ostale opreme za obradu stakla, Al&PVC i čeličnih profila, metala i kamena. Trenutno je najveće interesovanje za opremu za obradu Al&PVC-a kao i stakla ali što je veoma zanimljivo, imamo i puno kupaca iz jednog sektora, koji ulaze i u komplementarne sektore, tako da nam se dosta kupaca koji već imaju naše mašine za obradu stakla vraća da nabavi mašine za aluminijum ili PVC ali i obrnuto.

Od samog osnivanja kompanije, sarađujemo sa vodećim evropskim kompanijama, koje su istovremeno i vodeće u svetu. Največim delom su to italjanski proizvođači, i to: INTERMAC za mašine za obradu stakla, kamena i metala, EMMEGI za obradu Al i PVC, kao i španski PUJOL za laminiranje stakla. Zatim tu su i CEFLA, kao vodeći svetski proizvodač opreme za farbanje i dekoraciju stakla, ADELIO LATTUDA sa tradicijom dužom od 40 godina u proizvodnji brusilica i fazetirki za staklo, SCV SYSTEM, DONATONI i DIAMUT. Spisak dobavljača se konstantno ali pažljivo proširuje kako bi naši kupci na jednom mestu mogli pronaći kvalitetnu i pouzdanu opremu za sve svoje potrebe.

ESTE TEAM doo - Ponosni nosilac AAA GOLD sertifikata bonitetne izvrsnosti
ESTE TEAM doo i saradnici

Naše aktivnosti sprovodimo u širem regionu Balkana i Jugoistočne Evrope tako da imamo uvid u različite nacionalne i poslovne mentalitete. Mi se trudimo da klijentu damo maksimalnu vrednost za uložen novac, dakle ne samo kvalitetnu i pouzdanu mašinu već i post-prodajne usluge. Naravno, veliki deo klijenta bi sve, i kvalitet i povoljnu cenu i uslove plaćanja, i to odmah i sada. U najvećem broju slučajeva ESTE TEAM doo nalazi način da ispuni većinu zahteva tržišta.

Danas u ESTE TEAM doo radi 10 stručnih ljudi prosečne starosti 37 godina, dakle na našoj strani su istovremeno i iskustvo ali i mladost, kombinovani u jedan tim. Naš tim čine 4 tehničara-servisera, a ostalo je komercijalno i administrativno osoblje.

Smatramo da je, pored visoko obučenog komercijalnog osoblja koje je svakodnevno na tržištu, naša servisna služba upravo onaj odlučujući faktor koji nas izdvaja od konkurencije i koji nam vraća stare i donosi nove kupce.

Potreba za lokalnom servisnom podrškom nametnula se kao obaveza sa prvom prodatom mašinom iz oblasti visoke tehnologije. Tada je i formirana lokalna Servisna služba u okviru ESTE TEAM d.o.o. sa sedištem u Beogradu. Ovakav geografski položaj u centru regiona omogućava našim tehničarima da u najkraćem roku pruže direktnu tehničku pomoć klijentima iz bilo kog kraja Jugoistočne Evrope.

ESTE TEAM doo - Ponosni nosilac AAA GOLD sertifikata bonitetne izvrsnosti
ESTE TEAM doo – stručan tim

Prioritet tehničke službe ESTE TEAM d.o.o. je pružanje brzih i kvalitetnih post prodajnih usluga kada i gde je to potrebno. Vršimo instalacije novih mašina, obuku operatera za rad na njima kao i servisne intervencije po potrebi. Ova služba je takođe zadužena i za naručivanje rezervnih delova i telefonsku asistenciju a sve to da bi naši klijenti bili u mogućnosti da neometano obavljaju svoje radne aktivnosti.

S ponosom ističemo da je tehnička služba ESTE TEAM d.o.o. angažovana i van našeg regiona, tako da su naši tehničari do sada izvršili oko 200 instalacija i veliki broj servisnih intervencija u skoro 30 zemalja sveta, sve to zahvaljujući tehničkoj obučenosti ali i odličnom poznavanju stranih jezika.

ESTE TEAM doo posluje u zemljama bivše Jugoslavije, Bugarskoj, Albaniji i Madjarskoj.
To znači da najvećim delom i poslujemo u inostranstvu, gde smo veoma rado viđen partner. Klijenti cene naš rad i zadovoljni su našim uslugama. Cilj nam je da tako bude i u budućnosti.

Prvo priznanje, BISNODEov sertifikat AAA, dodeljen nam je upravo u godini našeg jubileja, 2015, kada smo obeležavali 10 godina rada. Zatim smo vrlo brzo svrstani u grupu AAA Gold kompanija, što smatramo velikim priznanjem za naš dugogodišnji naporan rad. Pošto je ovaj sertifikat veoma zapažen i cenjen u svim zemljama u kojima poslujemo, i mnogi naši klijenti su njegovi nosioci. To znači da naš status i klijentima pruža sigurnost i poverenje da su odabrali pravog partnera, u čije se usluge mogu pouzdati.

ESTE TEAM doo - Ponosni nosilac AAA GOLD sertifikata bonitetne izvrsnosti
ESTE TEAM doo – stručan tim

Naravno, sam za sebe, nikakav sertifikat Vam neće dovesti, zadržati i vratiti kupca, već je to rezultat vrednog rada našeg kompletnog tima, kako i samo ime firme kaže.

GOLD bonitetna uspešnost, predstavlja najviši stepen uspešnosti jedne kompanije, koja se iskazuje AAA rejtingom za tri uzastopne poslovne godine.
S obzirom na kombinaciju različitih faktora koji utiču na poslovno okruženje, danas je teško pronaći pouzdanog partnera. Imati sertifikat izvrsnosti jedno je od retkih priznanja kojim poslovni subjekti dokazuju svojim potencijalnim poslovnim partnerima da su odgovorno i kvalitetno vođeno preduzeće s kojim treba poslovati.
U međunarodnom okruženju sertifikovanje je uobičajna praksa i na taj način kompanije dodatno jačaju svoj ugled i poverenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju.

Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaće privrede, rame uz rame sa preduzećima iz Evropske unije, jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriterijumi.

Sertifikat izvrsnosti mogu dobiti samo firme koje zadovoljavaju kriterijume i rangiranje i koja su se time uvrstila u najviši deo lestvice bonitetne izvrsnosti. Konkretno, radi se o 2% privrednih subjekata u Srbiji, dok GOLD sertifikat nosi samo oko naših 100 firmi.
KRITERIJUMI su:

USPEŠNOST • LIKVIDNOST • ODGOVORNO POSLOVANJE • FINANSIJSKA SPOSOBNOST

Sertifikat bonitetne izvrsnosti meri se na analizi finansijskih izveštaja za prošlu godinu i prognoze uspešnosti u poslovanju za sledećih 12 meseci. Analitička metoda izračunavanja je jedinstvena za sva tržišta Evrope i temelji se na službenim godišnjim finansijskim izveštajima poslovnih subjekata. Sertifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih evropskih standarda kojima se definiše kvalitet poslovanja, drugim rečima, međunarodna priznata oznaka ekonomskog kvaliteta poslovnog subjekta.

www.esteteam.net

ESTE TEAM d.o.o.
Džona Kenedija 20
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 2601 774
T. +381 11 3196 764
M. +381 63 340 396
E. office@esteteam.net
W. www.esteteam.net