Fensterbau Frontale: GEALAN izlazi van okvira sa novim, revolucionarnim pristupom

Na vodećem svetskom sajmu Fensterbau Frontale 2024 GEALAN-u je nastupio na izvanrednom štandu. Po prvi put je GEALAN svoj izložbeni prostor tako dizajnirao da je fokus bio na ciljnoj grupi i to u pet različitih tematskih oblasti. Ovaj neobičan format naišao je na odličan prijem kod posetilaca sajma.

Ovogodišnji sajam je bio poseban po tome što je GEALAN svoj izložbeni prostor od skoro 900 kvadratnih metara predstavio sa potpuno novim konceptom. Po prvi put, prostor je strukturiran u pet različitih tematskih sekcija, namenjenih različitim grupama kupaca.

„Potpuno sam zadovoljan našim prisustvom na Fensterbau Frontale-u. Svi partneri koji su nas posetili bili su puni pohvala za naš koncept, za rešenja koja smo predstavili tržištu i za prezentaciju namenjenu ciljnoj grupi. Uspeli smo da održimo stotine vrednih diskusija tokom četiri dana, tako da mogu samo da opišem Fensterbau Frontale 2024 kao veliki uspeh za nas u GEALAN-u. Želim da se zahvalim svim kolegama koji su omogućili ovako fantastičnu prezentaciju tokom nedelje sajma, ali i nedelja i meseci koji su mu prethodili!“ Ivica Maurović, portparol menadžmenta GEALAN, o vodećem svetskom sajmu

Od svog prethodnog učešća na sajmu Fensterbau 2018. godine, GEALAN je doživeo značajan napredak. U proteklom periodu u modernizaciju infrastrukture i razvoj proizvoda uloženo je skoro 100 miliona evra. Ovaj neverovatan napredak je takođe primećen na Fensterbau Frontale 2024, gde su posetioci sa entuzijazmom prihvatili GEALAN-ov inovativni koncept izložbenog prostora.

izložbeni štand i ljudi na istom na sajmu
Izložbeni štand na Fensterbau Frontale 2024 / Foto: Gealan

U pet impresivno dizajniranih delova, GEALAN je strukturirao svoj portfolio proizvoda u skladu sa potrebama proizvođača prozora, prodavaca i arhitekata. Pored toga, izložbeni prostor je opremljen relevantnim proizvodima i sistemima i podržava digitalne alate i korisne usluge u GEALAN svetovima. Održivost je posebno istaknuta, uz prezentaciju ekološki prihvatljivih pristupa koji štede resurse.

poslovni čovek drži prezentaciju ispred velikog video bima na kome se nalaze prozori i vrata
Prezentacija na štandu na Fensterbau Frontale 2024 / Foto: Gealan

Slogan sajma „Dizajnirano za vas“ odražava GEALAN-ovu bliskost sa kupcima i partnerima i predstavlja posvećenost pružanju inovativnih rešenja za sve učesnike u lancu vrednosti prozora. Ovaj pristup je postao glavni prioritet GEALAN-a, kako na sajmovima, tako i van njih.

Više dodatnih i korisnih informacija o nastupu Gealan kompanije na ovom prestižnom nastupu možete videti i pročitati ovde .

Gealan

GEALAN RS d.o.o.
Majora Zorana Radosavljevića 374, 11273 Beograd-Batajnica
T. +381 11 748 0404
grujo.ristic@gealan.rs
marko.andrejevic@gealan.rs
www.gealan.rs