Osvoji REHAU prozore za svoj dom u iznosu do 1000€ ili druge vredne nagrade!

REHAU novogodišnje darivanje

U susret novogodišnjim praznicima, REHAU je odlučio da organizuje novogodišnji konkurs i daruje najkreativnije učesnike iz Srbije i Crne Gore vrednim nagradama.

Da biste učestvovali u konkursu i osvojili neku od nagrada, potrebno je samo da se zaigrate novogodišnjim dekorisanjem vaših prozora i vrata.

Prva nagrada je ugradnja REHAU prozora u vaš dom u iznosu do 1000 EUR, druga prečišćivač vazduha, a treća nagrada je REHAU porodično ćebe.

Nagradni konkurs održava se na REHAU Srbija Facebook i REHAU Srbija Instagram stranicama, a ovo su uslovi za učešće:

  1. Ukrasite svoje prozore i vrata novogodišnjom dekoracijom
  2. Preuzmite PDF fajl sa “REHAU oblicima” koji se nalazi na linku ispod ili na linku u objavi, odštampajte ga, izrežite oblik koji vam se najviše dopada i dodajte ga vašoj dekoraciji
  3. Fotografišite vašu dekoraciju sa vidljivim REHAU oblikom i objavite ga u komentaru ispod objave na REHAU Srbija Facebook stranici ili podelite na svom Instagram story-u, uz obavezan tag @rehau_srbija

Konkurs traje od 3. do 30. decembra u 12:00 h, a kriterijum odabira dobitnika su najlepše i najkreativnije dekorisani prozori i/ili vrata prema mišljenju REHAU žirija.

Napomena: isti konkurs je aktivan na REHAU Srbija Facebook i REHAU Srbija Instagram stranici – možete učestvovati na obe platforme više puta, međutim možete osvojiti samo jednu nagradu. Srećno!

Više informacija o nagradnom konkursu potražite na sajtu REHAU Srbija

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com