KONTEH15 projekat studentske organizacije EESTEC

ŠTA JE KONTEH15

KONTEH15 Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi održaće se po deveti put na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 25. i 26. marta 2015. godine kao projekat studentske organizacije EESTEC LC Novi Sad koji studentima i diplomcima tehničkih i tehnoloških fakulteta nudi mogućnost planiranja i razvoja karijere u kompanijama koje posluju u našoj zemlji.

Sajam KONTEH15 posetiocima pruža priliku za zapošljavanje kao i raznovrsnu ponudu stručnih praksi

Sajam KONTEH15 posetiocima pruža priliku za zapošljavanje kao i raznovrsnu ponudu stručnih praksi, a kompanijama omogućuje povezivanje sa obrazovnim institucijama i najkvalitetnijim kadrom. U toku Sajma kompanije izlagači će, kao i prethodnih godina, imati priliku da predstave svoju delatnost studentima, kako pomoću propagandnog materijala i kroz neposredni kontakt sa njima, tako i kroz prezentacije koje će biti otvorene za sve posetioce Sajma. Studenti i kandidati za posao će, sa druge strane, imati priliku da se upoznaju sa radom najuspešnijih kompanija u našoj zemlji, informišu o otvorenim pozicijama u istim, uruče svoj CV na licu mesta poslodavcima za koje su zainteresovani ili ga ostave u elektronskoj bazi koja će biti na raspolaganju svim kompanijama-učesnicama tokom narednih godinu dana. Radnu biografiju je moguće uneti na sajtu Sajma već sada, kao i na samom Sajmu uz našu pomoć.

UČESNICE SAJMA

Generalni pokrovitelj sajma KONTEH15 je kompanija DEVTECH koja se bavi razvojem cloud platformi i servisa poslujući sa klijentima iz Evrope i Severne Amerike. Za sada su se za zlatno sponzorstvo opredelile kompanije Levi9 Srbija, Microsoft Development Center Serbia, Vega It Sourcing i Hinttech, srebrni sponzori su kompanije Execom, Eipix i Devana Technologies, a na Sajmu će se predstaviti i kompanije Rendered: Text, Elsys Eastern Europe i Prozone.

Vaš CV je najvažnije oružje

OSTAVI CV

Vaš CV je najvažnije oružje kada ste u potrazi za poslom. Zato KONTEH omogućuje diplomcima i studentima da registruju svoju biografiju u elektronsku bazu tokom čitave godine, kao i da je osveže. Bazi biografija imaju pristup sve kompanije učesnice Sajma.
Retko kad se ukaže prilika da se na jednom mestu susretnete sa velikim brojem kvalitetnih kompanija koje su u tom trenutku spremne da vam prezentuju svoj rad, mogućnosti zaposlenja ili stručne prakse. Iskoristite priliku jer posao ne čeka. Registrujte svoj CV na www.konteh.org

Detaljnije informacije o događaju možete pronaći na www.konteh.org
ZAUZMI SVOJE MESTO! KONTEH15