BUDMA 2018 – Design 4 senses

Unikatna, nekonvencionalna rešenja, neobičan dizajn, perfektan oblik i tekstura – svakim danom posmatramo i biramo materijale koji će našem projektu doneti ono „nešto“ specifično kako bi ispunili, a čak i premašili očekivanja naših klijenata. Zahvaljujući vrhunskim klasama proizvoda i tehničkim rešenjima naš posao ima šansu da se izdvaja od okolne arhitekture, da postane primećen i cenjen od strane arhitekata, a sve to uz dozu nekonvencionalnog.

BUDMA: Design 4 Senses zona

Gde bi mogli da pronađemo takve projekte; kako da dođemo do informacije o specifičnim karakteristikama i mogućnostima njihove primene potrebama naših projekata? Odgovor možete pronaći tokom BUDMA sajma, u kom će posebnu priliku za predstavljanje imati specijalna demonstracija zone Design 4 senses. Ova zona namenjena je upoznavanju posetioca sa neobičnim svetom punim senzualnih iskustava.

Design 4 Sences biće smešten u centralnom delu BUDMA sajma – ne može proći nezapaženo! Ovde je mesto gde će arhitekte, dizajneri, investitori i svi BUDMA gosti primiti veliku dozu inspiracije i znanja. Design 4 Senses će predstaviti unikatne, ekskluzivne proizvode poznatih brendova kao što su npr. Alusky, Fakro, Hörmann ili Schody Marchewka. Ukratko, Design 4 Senses zona je perfektno mesto za prezentaciju najvišeg kvaliteta proizvoda, tako da je veoma isplativo biti deo ove grupe top brendova.

Upravo u ovoj zoni imate mogućnost da saznate više o neobičnim karakteristikama izložbenih proizvoda, naprednu tehnologiju, kao i superioran i neobičan dizajn koji odgovara i najvišim zahtevima projekta.

www.budma.pl/en
www.hostedbuyers.eu

Kontakt:
Marta Grzempowska
+48 61 869 20 87
marta.grzempowska@mtp.pl
Za izlagače:
Marta Szydłowska
+48 61 869  23 66
marta.szydlowska@mtp.pl
Za posetioce:
Monika Piernikowska
+48 61 869 20 88
monika.piernikowska@mtp.pl
HOSTED BUYERS program:
hb.budma@mtp.pl