Zašto se direktor Mercedesa sada vozi BMW-om? (VIDEO)

Direktor Mercedes-Benza Diter Zeče otišao je u penziju krajem maja, a dugo će se pričati o načinu na koji je pozdravljen. I to ne onaj koji su mu pripredili njegovi saradnici, već naprotiv. Ostaće upamćena originalnost kojom su se od njega oprostili njegovi konkurenti. Evo zbog čega.

Naime, u pitanju je spot koji su Diteru Zečeu pripremili u kompaniji BMW, a zahvaljujući neverovatnoj kreativnosti o njemu će se, očito, dugo pričati.

U spotu se pojavljuje Zečeov dvojnik i prati njegov poslednji radni dan kao direktora Mercedes-Benza. Posle završetka poslednjeg radnog dana u svojoj dugoj i blistavoj karijeri, tzv. Zeče se pozdravlja sa kolegama, saradnicima i prijateljima i u dirljivom ambijentu se vraća kući svojim autom. Mercedesom, naravno.

Međutim, nekoliko trenutaka kasnije otvaraju se vrata garaže u njegovom porodičnom imanju, a dojučerašnji direktor Mercedesa iz nje izlazi na drugim autom i to BMW-om uz poruku „KONAČNO SLOBODAN“.

Video se završava rečima „hvala za brojne godine inspirativne konkurencije“ i tako spaja dirljivu i duhovitu poruku u video spotu koji je bukvalno, sa razlogom, zapalio internet.

Pogledajte kako sve izgleda:

 

Prethodni tekstIzložbeni salon GEALAN u virtuelnoj stvarnosti
Sledeći tekstUgradnja PVC prozora (VIDEO)