GEALAN učestvuje na sajmu Fensterbau Frontale 2022

U 2022. povezuju se prethodni sajmovi: GEALAN je poslednji put bio gost na Fensterbau Frontale u Nürnbergu 2018. godine

Sajam Fensterbau Frontale u Nürnbergu ponovno će se održati u periodu od 29. marta do 1. aprila 2022. godine. GEALAN pozdravlja ovu odluku i vrlo je uveren da će se sledećeg proleća održati najveći svetski sajam za izradu prozora, vrata i fasada uz odgovarajući higijenskim koncept – i da će tamo biti kao izlagač u Nürnbergu.

Vodeći svetski sajam 2022. godine održaće se pod tada važećim merama Korone i stoga će imati nešto drugačiji karakter nego u dosadašnjim uslovima. Prema trenutnom statusu, pristup je dopušten samo vakcinisanim, oporavljenim ili testiranim osobama (tzv. pravilo „3G“), u izložbenim dvoranama moraju se nositi maske, mora se održavati razmak od 1,50 m, ugostiteljstvo se odvija u skladu sa smernicama bavarskog koncepta higijene restorana.

Trenutno važeće mere za posetioce sajma mogu se pogledati na https://www.frontale.de/de/besucher/schutzmasshaben

Uprkos novim uslovima na sajmu Fensterbau Frontale, GEALAN je oduševljen što se prema trenutnom stanju planiranja i pridržavanju svih propisanih mera, može ponovo lično sresti sa svojim kupcima i partnerima u Nürnbergu.

Virtuelni GEALAN nastup paralelno

Budući da je GEALAN već imao vrlo dobra iskustva sa sopstvenim digitalnim događajima na svom Internacionalnom digitalnom forumu budućnosti 2021, planiranje kod dobavljača PVC ssistema već nadilazi moguću prisutnost u Nürnbergu: Za sve koji neće biti u mogućnosti lično da prisustvuju sajmu Fensterbau Frontale, GEALAN istovremeno organizuje virtuelni nastup – dostupno sa bilo kojeg mesta puten posebno dizajnirane online platforme.

Uslediće više detalja o GEALAN-ovoj prisutnosti na sajmu Fensterbau Frontale 2022.

Gealan

GEALAN d.o.o. Predstavništvo za Srbiju
Majora Zorana Radosavljevića 374, 11273 Batajnica – Beograd
T. +381 11 375 29 03
E. grujo.ristic@gealan.de
E. marko.andrejevic@gealan.rs
W. www.gealan.de