Najavljujemo R+T Turkey 2023 sajam

Odbrojavanje je u toku za R+T Turkey, jedini međunarodni sajam za sisteme za zaštitu od sunca i sisteme automatskih vrata na teritoriji Evrazije, Bliskog istoka i Severne Afrike.

Sajam će se održati u Istanbulskom izložbenom centru od 14. do 16. septembra 2023. godine. Ukupno 110 izlagačkih kompanija iz Nemačke, Italije, Rumunije, Kine, Pakistana i Turske zauzeli su svoja mesta. Sajam, koji će ove godine šesti put organizovati Messe Stuttgart Ares Fuarcılık, ugostiće posetioce iz 90 zemalja i pružiti važnu platformu za nove tržište.

R+T Turkey, jedini međunarodni sajam u Evraziji u oblasti zaštite od sunca i sistema automatskih vrata
R+T Turkey, jedini međunarodni sajam u Evraziji u oblasti zaštite od sunca i sistema automatskih vrata

R+T Turkey, koji će se održati uz učešće 110 vodećih kompanija u sektoru na ukupnoj površini od 11 hiljada kvadratnih metara u Halama 9 i 10 IFM (Istanbul Expo Centar), već je uvršten u kalendar mnogih nacionalnih i internacionalnih kompanija i kupaca.

Sajam, na kojem učestvuju vodeće kompanije iz sektora, okupiće sve zainteresovane strane sektora poput investitora, proizvođača, trgovaca, distributera, prodavnica, veletrgovaca, arhitekata, unutrašnjih arhitekata, građevinskih inženjera na jedinoj međunarodnoj trgovinskoj platformi sektora.

R+T Turkey, jedini međunarodni sajam u Evraziji u oblasti zaštite od sunca i sistema automatskih vrata, već šesti put će ponuditi važnu platformu za nova izvozna vrata.

„Otkako smo prvi put organizovali R+T Tursku 2013. godine, doprineli smo povećanju izvoznog potencijala mnogih naših izlagača u sektoru. A za nas kao organizatore, to potvrđuje da je R+T Turska donela poslovni uspeh na visok nivo“, kaže Ufuk Altıntop, generalni direktor Messe Stuttgart Ares Fuarcılık.

Ufuk Altıntop, generalni direktor Messe Stuttgart Ares Fuarcılık
Ufuk Altıntop, generalni direktor Messe Stuttgart Ares Fuarcılık

Naglašavajući da su prošle godine povećali broj stranih posetilaca na rekordni nivo, Altıntop ovaj uspeh sažima ovim rečima: „42 odsto naših posetilaca bili su strani predstavnici za nabavku. Verujemo da ova situacija pruža veoma pozitivne mogućnosti za izvozne ciljeve naših izlagača. Sajam nudi prilike za proširenje postojeće saradnje i uspostavljanje saradnje na novim i nastajućim tržištima. Deset zemalja sa najviše posetilaca u 2022. godini bile su Rumunija, Rusija, Bugarska, Grčka, Nemačka, Izrael, Iran, Maroko, Velika Britanija i Jordan. Ostale zemlje sa evropskog tržišta koje su pokazale interesovanje za naš sajam uključuju Norvešku, Švedsku, Dansku, Holandiju, Francusku, Austriju, Španiju, Italiju, Portugaliju i Poljsku.“

Kao rezultat međunarodnih marketinških aktivnosti koje su sprovedene putem predstavništava i atašea Messe Stuttgart širom sveta, kao i Messe Stuttgart Ares Fuarcılık, sajam se priprema da ugosti posetioce sa udaljenih tržišta 2023. godine. Očekuje se da će sajam privući 7.000 profesionalnih posetilaca iz 90 zemalja, uključujući SAD, Urugvaj, Venecuelu, Singapur i Australiju. Altıntop naglašava da će ove zemlje biti domaćini u Turskoj u okviru sajma, koji su organizovali prema strategijama Ministarstva trgovine radi povećanja izvoza u udaljene zemlje. Posetioci, koji će se sastati sa izlagačima R+T Turkey tokom celog sajma, donosiće odluke o ulaganjima za najpogodnije proizvode i rešenja.

R+T Turkey se održava šesti put. Istanbul kao epicentar između Evrope i Azije, savršeno je mesto za ovu izložbu. R+T Turkey je prava adresa za donošenje odluka o kupovini i finalizaciji porudžbina direktno na licu mesta u sektorima koje pokriva.

R+T Turkey logo

Za više informacija: https://www.rt-turkey.com/en/startseite/

O R+T Turkey:

R+T Turkey je jedini međunarodni sajam u oblasti zaštite od sunca i sistema automatskih vrata na teritoriji Evrazije, Bliskog istoka i Severne Afrike. Sajam pokriva unutrašnje i spoljne sisteme zaštite od sunca, tende, roletne, široke lamele, pergole, rolo zavese, tehničke tekstilne proizvode i druge srodne proizvode i tehnologije.