Sofisticirani sistem za prozore i vrata

Tokom prethodnih godina specijalista za polimere, kompanija REHAU kontinuirano je razvijala sistem profila SYNEGO, proširivala ga korisnim dodacima i prilagođavala zahtevima tržišta. Sistemom profila SYNEGO proizvođačima i trgovcima ponuđeno je sofisticirano rešenje.

SYNEGO je dostupan u širokom rasponu, kao profil za prozore i vrata, podizno-klizna vrata, klizna vrata za balkone i terase, kao i kućna vrata. Predstavlja odličan odabir kako za privatne kuće, tako i za stambene zgrade, novogradnju ili renoviranje postojećih zgrada.

Usmeren na budućnost, REHAU je razvio prozorski sistem vrhunskih karakteristika u optimalnoj ugradnoj dubini od samo 80 mm za održivu gradnju. U varijanti sa srednjim dihtungom, prozorski okvir postiže uverljivu Uf vrednost od 0,94 W/m²K.

REHAU Synego Slide PVC stolarija antracit boja profila
REHAU Synego Slide PVC stolarija / foto: Copyright REHAU AG + Co

Prostrane staklene površine, raznolikost dizajna i lako održavanje

Mogućnost lepljenja stakla za profil krila otvara mogućnost oblikovanja i većih staklenih površina. Tako je moguće ostvariti dimenzije krila visine od 2,50 m i širine od 1,60 m. Moderan izgled s velikim staklenim površinama podržava uska kombinacija okvira od samo 117 milimetara u standardnom paketu profila.

Uz sistem profila SYNEGO, prozori su mogući u raznim oblicima. Okrugli ili trouglasti prozori, kao i kose ili rešetkaste konstrukcije. Uz KALEIDO COLOR tehnologije boja, dostupno je još više dizajnerskih rešenja.

U osnovi, SYNEGO profili izrađeni su od visokokvalitetnog polimera sa izdržljivim REHAU High-Definition završnim slojem (HDF). Posebno glatka površina teško se prlja i smanjuje potrebu za održavanjem na minimum.

Sofisticirani sistem profila za vrata i podizno-klizna vrata

Kako bi gotovo svi otvori na fasadi objekta mogli da se opreme istim sistemom, SYNEGO pruža i mogućnost realizacije kućnih ulaznih vrata i podizno-kliznih vrata. Na primer, moguća je realizacija podizno-kliznih vrata do visine od 2,70 metara i širine do 10 metara uz zadržavanje uslova ekonomičnosti. Opciono se može izvesti i takozvano panoramsko krilo s izrazito uskim okvirom u fiksnom delu.

REHAU prozori i vrata PVC u antracit boji Synego Slide
Synego Slide / foto: Copyright REHAU AG + Co

Sistem SYNEGO zaokružuju profili za kućna vrata koji nude visok stepen stabilnosti i sigurnosti. Sistem profila sa ugradnom dubinom od 80 mm sa testiranim celokupnim sistemom postiže Ud vrednost do 0,82 W/m²K. Osim toga, SYNEGO kućna vrata dizajnirana su za okove do klase otpornosti RC 3 te tako doprinose – kao i prozorski sistemi – pouzdanoj zaštiti od provala.

Klizni elementi koji udovoljavaju najpreciznijim zahtevima

Veliki klizni elementi izuzetno su popularni i sami po sebi se ističu u svakom enterijeru, ali njihova primarna prednost leži u činjenici da i kada su otvoreni zauzimaju malo prostora. U pogledu dihtovanja, trajnosti, jednostavnosti rukovanja i sigurnosti, SYNEGO SLIDE sistem ispunjava i visoke zahteve. Zbog dihtunga koji idu celim obimom, SYNEGO SLIDE je potpuno zaptiven i izuzetno je energetski efikasan zahvaljujući sistemskoj dubini od 80 mm i zastakljenju do čak 51 mm. Inovativan način pomeranja pri zatvaranju obezbeđuje lako i brzo kretanje elementa uz minimalno angažovanje snage.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com

Prethodni tekstTehnomarket INTERIO sistem za moderan poslovni prostor
Sledeći tekstWindoShow 2023 se završio!
REHAU sistemski rešava Vaše građevinske zadatke Svaki objekat je kompleksan sistem, koji se sastoji od najrazličitijih elemenata i kružnih tokova, i on funkcioniše samo onda kada su sve komponente savršeno usklađene i efikasno međusobno povezane. Zbog toga kada mislimo, ne mislimo na proizvode već na sisteme. REHAU kao vodeći evropski proizvođač inovativnih rešenja na bazi polimera Vam nudi rešenja za sve u vezi objekata i na temu energije, vode i infrastrukture. U našem raznovrsnom asortimanu naći ćete za svaki zadatak i primenu odgovarajuću tehnologiju