Stublina- spona koja povezuje dobavljače metalne industrije

Regionalna konferencija posvećena savremenim tehnologijama obrade metalnih površina, Metaldays, otvorena je u Aranđelovcu u organizaciji kompanija Henkel, Rösler, Wagner, Tiger i Mankiewicz, kao vodećih dobavljača metalne industrije.

U okviru konferencije, organizovana je i poseta fabrici "Stublina d.o.o"
Foto: www.stublina.com

Na svečanom otvaranju, potpredsednik Privredne komore Srbije, Miroslav Miletić, pozdravio je više od 150 učesnika iz Srbije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije.„Metalska industrija je važna za evropsku budućnost Srbije. Privredna društva u ovom sektoru imaju razvojnu šansu i mogućnost za povećanje konkurentnosti s obzirom na to da su vezana za izgradnju, održavanje i revitalizaciju energetskih sistema, saobraćajne infrastrukture i infrastrukture u svim drugim oblastima, kao i proizvodnju opreme za grane koje su strateški važne za privredu Srbije. Privredna komora Srbije će, kroz delovanje u svim segmentima svojih aktivnosti – od zastupanja privrede u zemlji i svetu, preko internacionalizacije, sa posebnim paketom usluga za podršku izvoznicima – do edukacije koja se između ostalog odnosi i na domen podizanja kvaliteta i zadovoljavanja međunarodnih standarada, biti još pouzdaniji oslonac i podrška našim kompanijama za uspešnije poslovanje i bolje proizvodne i izvozne rezultate“, izjavio je Miroslav Miletić, potpredsednik Privredne komore Srbije.

Upriličena je poseta novom pogonu kompanije "Stublina d.o.o."
Upriličena je poseta novom pogonu kompanije „Stublina d.o.o.“

U okviru konferencije, organizovana je i poseta fabrici „Stublina d.o.o“, vodećem proizvođaču okova za aluminijumsku i pvc stolariju, gde su učesnici imali priliku da se upoznaju u praksi sa rešenjima i proizvodima svih pet proizvođača organizatora ovog skupa.

Ovo lepo druženje organizovano je za čak 150 ljudi.
Ovo lepo druženje organizovano je za čak 150 ljudi.

„Stublina“, poznata kao domaćinska kompanija u kojoj je svaki akter stvaranja stublininih proizvoda ustvari član porodice, ugostila je goste konferencije, organizovala prigodan koktel i omogućila gostima da posete njihov prošireni proizvodni pogon. Ovo lepo druženje organizovano je za čak 150 ljudi.

 


www.stublina.com

STUBLINA d.o.o.
34307 Stojnik, Aranđelovac, Srbija
T. +381 34 6707 160
F. +381 34 6707 476
E. office@stublina.com
W. www.stublina.com

Maloprodaja:
Višegradska 3, 11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 3610 501