Pinnacle mobilna aplikacija

Pinnacle je popularna i iznimno pouzdana kladionica koja je stekla odličnu reputaciju u više od 200 država širom svijeta. Osim online klađenja preko desktop verzije, svojim je korisnicima omogućila i mobilno klađenje putem Pinnacle android aplikacije.

Sportske mobilne Pinnacle aplikacije za android i iOS doživjele su veliki uspjeh. Kada govorimo o ponudi za klađenje, funkcijama i ostalim karakteristikama, gotovo su identične jedna drugoj radi što lakšeg snalaženja.

Kako preuzeti i instalirati Pinnacle aplikaciju za android?

Svi korisnici uređaja koji podržavaju android operativni sustav zasigurno će se oduševiti spoznajom da je Pinnacle kladionica razvila posebnu aplikaciju namijenjenu isključivo njima.

Jednostavno se preuzima i instalira, a sve što trebate je slijediti naše korake:
1. Najprije na uređaju trebate dopustiti instaliranje datoteka iz nepouzdanih izvora.
2. Zatim pronađite aplikaciju na mrežnoj stranici Pinnacle kladionice.
3. Kliknite gumb „preuzmi“.

Instalacija android aplikacije na mobitel još je jednostavnija: nakon što ste preuzeli aplikaciju s web stranice, potražite je na mobitelu te dva puta kliknite na nju. Instalacija će automatski započeti i neće trajati duže od nekoliko minuta.

Kako preuzeti i instalirati Pinnacle aplikaciju za iOS?

Oni koji imaju iPhone ili iPad također mogu uživati u mobilnom klađenju bilo kada i bilo gdje putem Pinnacle iOS aplikacije. Možete je pronaći na mrežnoj stranici kladionice ili je potražite u App Store.

Nakon preuzimanja aplikacija će se automatski instalirati. Po završetku instalacije prijavite se na uobičajeni način i vaše iskustvo mobilnog klađenja može započeti.

Izgled i navigacija mobilnih aplikacija

Mobilna aplikacija i mobilna verzija Pinnacle kladionice imaju drugačiji dizajn za razliku od mnogih drugih kladionica za koje je karakteristično to da imaju stupca: navigacija, koeficijenti i listić.

Mobilna verzija odjednom prikazuje navigaciju, koeficijente i listić za klađenje. Svaki stupac obično zauzme cijelu širinu stranicu, ali kada prelazite s jedne kategorije na drugu, otvarate novu stranicu.

Kada govorimo o navigaciji, mislimo na mogućnosti odabira između sportskih liga i njihovih potkategorija.

Prednosti i nedostatci Pinnacle mobilne aplikacije

Iako do sada nismo naveli ništa što bi moglo upućivati na to da aplikacije imaju određene nedostatke, moramo vas ražalostiti činjenicom da oni ipak postoje.

Dok se prednosti odnose na brzo i jednostavno preuzimanje, instaliranje i učitavanje, nedostatci su sljedeći:

  • osnovno sučelje,
  • ne možete se kladiti na utrke konja,
  • ograničene su mogućnosti klađenja na pojedini događaj,
  • ne možete odabrati korisničko ime jer se svakom igraču dodjeljuje ID.

Postoje li kakvi bonusi za igranje preko mobitela?

Nažalost Pinnacle ne nudi nikakve posebne bonuse ako se odlučite za igranje putem mobitela. Očekuju vas identični bonusi koje inače možete ostvariti i kada se kladite preko desktop verzije. Vjerujemo da znate da je riječ samo o jednom bonusu po igraču, bez obzira na platformu koju koristite za klađenje.

Prethodni tekstSaznajte više o aluminijumu
Sledeći tekstSistem mehaničke ventilacije do standarda Pasivne kuće